ČELNIK PARTIZANA PRETI I BAHATI SE VEZAMA U SUDSTVU - VULETIĆ: SRPSKI TELEGRAF ĆE MI SKUPO PLATITI ZA SVE!

Autor:

Sport

23.09.2019

03:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vreme prolazi, ali mržnja Vladimira Vuletića prema dnevnom listu Srpski telegraf ne prestaje. Potpredsednik FK Partizan nastavio je hajku na naš list i to samo zato što nas je svrstao u grupu po njega nepodobnih medija. Razlog za to je samo jedan - pišemo tekstove i činjenice koji se njemu ne sviđaju. Ovoga puta profesor rimskog prava na Pravnom fakultetu u Beogradu otišao je korak dalje i, uz uobičajeno najavljivanje novih tužbi protiv našeg lista, obećao na Tviteru da ćemo "debelo platiti", što navodi na zaključak da drugi čovek velikana iz Humske unapred zna ishod suđenja.

RepublikaFoto: Starsport
Vladimir Vuletić

Povod za nove napade Vuletića na Srpski telegraf bio je tekst našeg lista o nedoličnom ponašanju pojedinih dečaka u četvrtak uveče na meču Lige Evrope između Partizana i AZ Alkmara, u kojem su na fotografijama deci uredno zamagljena lica, kao što to Zakon o javnom informisanju nalaže. Ipak, iako sebe smatra vrsnim pravnikom, Vuletić je to prevideo i najavio novu tužbu protiv našeg lista.

- Da li znate da ste jučerašnjom objavom fotografije maloletnika uspeli da prekršite jos jedan, i to član 77 navedenog zakona? Znam da vam nije bitno, ima ko će da plati - oglasio se profesor na Tviteru.

Nakon odgovora naše redakcije putem pomenute društvene mreže, Vuletić je nastavio u istom stilu, najavljujući još jednu tužbu.

- Kada još jednu sudsku tužbu nakon ovoga budete dobili, biće mi izuzetno zadovoljstvo da vas dovedem spoznaniju prava. Tada vam ni odlaganja ročišta neće pomoći. I da, biće skupo - uputio je nove pretnje Vuletić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading