Golman Srbije, Predrag Rajković ne gubi nadu, već poručuje: Ne otpisujte nas, možemo kroz kvalifikacije na EVRO!

Autor:

Sport

11.10.2019

03:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski golman Predrag Rajković (23) ubeđen je u mogućnosti naše reprezentacije da se direktno plasira na predstojeće Evropsko prvenstvo. Uprkos minimalnoj šansi za prolaz Srbije kroz kvalifikacije, gde u Grupi B zauzimamo tek treće mesto sa sedam bodova, dok prvoplasirana Ukrajina ima 13, a Portugal sedam, popularni Rajko poručio je naciji da ne otpisuje "orlove".

RepublikaFoto: Starsport
Predrag Rajković

- Svi pričaju o baražu, ali skoro svi igrači nekim delom i dalje veruju da možemo i kroz ove kvalifikacije da obezbedimo plasman na Evropsko prvenstvo naredne godine - rekao je jedan od dvojice kandidata za glavnu poziciju među stativama - rekao je Rajković i dodao:

- Odlično poznajemo Litvance. Igrali smo sa njima u Ligi nacija i oba puta smo ih dobili. Zaista, znamo baš dosta o njima, tamo nas ne očekuje lak meč jer ćemo igrati na veštačkoj travi - zaključio je golman "orlova".

Entuzijazam mladog golmana u kontrastu je sa stavom selektora Ljubiše Tumbakovića, koji se već okreće baražu.

- Matematički još postojimo. Imamo minimalne šanse. Trudićemo se da postignemo što bolji rezultat, a u isto vreme ostavimo što bolji utisak. Do baraža želimo da napravimo dodatnu selekciju igrača, ali i rezultat - zaključio je Tumbaković.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Baraž za odlazak na EP kroz plej-of Lige nacija nas očekuje krajem marta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading