Jevtović odbrusio Mrkeli!

Autor:

Sport

12.11.2019

18:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Crvene zvezde Milan Jevtović odgovorio je sportskom direktoru srpskog šampiona Mitru Mrkeli ističući da je s obzirom na minutažu ostvario dobar učinak u dresu voljenog kluba.

RepublikaFoto: Starsport
Milan Jevtović

Mrkela je pre nekoliko dana izjavio da Jevtović nije iskoristio ukazanu šasnu, ali mu je nekadašnji krilni fudbaler Rozenborga, inače strelac u remiju protiv Javora, odgovorio da je učinkovit u odnosu na malu minutažu.

- Da, video sam izjavu direktora. Sa mnom niko nije pričao o mom statusu u klubu. Ja sam profesionalac i imam ugovor sa Zvezdom još godinu i po dana. Ali videćemo kada se završi sezona kako ćemo dalje, jer nisam igrao mnogo ni ove polusezone. To je skoro godinu dana neigranja. Ja želim da igram, jer znam da mogu da pružim mnogo više nego što sam pokazao. A i za provedeno vreme na terenu imam i dobar konkretan učinak. Tako da, videćemo na kraju polusezone kako i šta će biti - rekao je Jevtović za Telegraf.

Jevtović je ove sezone nastupio na 10 utakmica u svim takmičenjima, a za Ligu šampiona nije licenciran. Od početka sezone odigrao je na tri utakmice 90 minuta, a poslednji put je to bio slučaj 17. avgusta protiv Spartaka u Subotici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading