Tadić dobija srpsko društvo u Ajaksu!

Autor:

Sport

14.11.2019

16:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalski klub Ajaks planira da im od naredne sezone prvi golman bude Predrag Rajković.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Dušan Tadić

To prenosi holandski portal "voetbalzone.nl", dok "De Telegraaf" seli trenutnog golmana ekipe u PSŽ, Barselonu ili Totenhem za 50 miliona evra.

Kako se navodi, Ajaks se ne nada da će i naredne sezone zadržati Onanu, čuvara mreže koji već nekoliko sezona blista u dresu "kopljanika".

Interesovanje za Onanu je ogromno i on će najverovatnije napustiti svoj klub narednog leta, a Ajaks se namerio da u ekipu uvrsti još jednog Srbina, posle Dušana Tadića.

Odlični 24-godišnji golman reprezentacije Srbije Rajković nalazi se u formi života braneći za francuski Rems i ove sezone je na 13 utakmica sačuvao mrežu čak devet puta, čime je najbolji u Ligi 1.

Rajković je karijeru počeo u Jagodini, ali ubrzo je nastavio u Crvenoj zvezdi, odakle je za 3 miliona evra prešao u Makabi iz Tel Aviva.

Od ove sezone brani za Rems i trenutno je najbolji golman lige i jedan od čuvara mreže sa najboljom statistikom u "ligama petice", pa prelazak u klub većeg renomea i ambicija izgleda kao logičan korak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading