Partizanovi stranci ostaju u Beogradu

Autor:

Sport

16.03.2020

09:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Partizanu su rešili da prate savete nadređenih, pa su svi treninzi prvog tima obustavljeni, klub funkcioniše tek toliko da bi se održavali redovni kontakti sa nadležnim službama i niko ne razmišlja o fudbalu dok traje epidemija koronavirusa.

RepublikaFoto: Starsport
Igrači Partizana

U Humskoj 1 su, prateći odluke državnog vrha, zabranili svim strancima da napuste Srbiju, tako da u Partizanu neće postupiti nalik čelnicima košarkaških klubova Žalgiris i Olimpijakos, koji su dozvolili legionarima da se otisnu u matične države. Sejduba Suma, Bibars Natho, Umar Sadik i Takuma Asano će u Beogradu čekati kraj epidemije.

Iz Humske 1 su poručili da odluka o zadržavanju u Srbiji važi za sve igrače prvog tima. Posledično tome, ni ostali iz ekipe Sava Miloševića ne mogu van granica.

 - Shodno merama Vlade Republike Srbije o proglašenju vanrednog stanja svi treninzi prvog tima FK Partizan su obustavljeni. Igrači su upoznati sa  merama obavezne samoizolacije, kao i ponašanja u slučaju promene zdravstvenog stanja. Tokom period vanrednog stanja u Republici Srbiji i obustave treninga niko od igrača prvog tima ne sme da napusti Srbiju. 

Za sve ostale informacije smo u kontaktu shodno daljim merama - stoji u saopštenju kluba. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading