Rakitićevom odlasku iz Barse kumovali Mesi i Suarez?

Autor:

Sport

06.05.2020

19:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Problemi Ivana Rakitića u Barseloni počeli su nakon čuvene eliminacije od Liverpula u polufinalu Lige šampiona u sezoni 2018/19.

Ivan Rakitić

Tako tvrdi katalonski "Sport" i navodi šta su konkretno hrvatskom vezisti zamerili saigrači posle jednog od najtežih poraza u istoriji (4:0, nakon pobede od 3:0 na "Nou kampu").

 - Nakon tog debakla, Rakitić je sa porodicom otišao na tradicionalni sajam u Sevilji. To se baš nikom nije dopalo. Tada je bilo najmanje prikladno da neko od nas šeta ulicama Sevilje - navodno je jedan od igrača Barse rekao svom menadžeru, koji je kasnije tu priču plasirao u javnost.

Ionako loša atmosfera nakon poraza postala je još gora zbog Rakitića. Uzalud se i izvinjavao ekipi.

 - Izvinjavam se, ali ja sam otac i muž. Meni je porodica na prvom mestu. Otišao sam u Sevilju da budem s njima . objašnjavao je saigračima Rakitić.

"Sport" ističe da su Rakitića pre svih odbacili lideri Lionel Mesi i Luis Suares.

Sada je nekadašnji fudbaler Bazela, Šalkea i Sevilje na izlaznim vratima. Pominje se i povratak u Andaluziju, kao i prelazak u Inter, Juventus, Pari Sen Žermen, Totenhem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading