Neće da pusti korenje u Mančesteru: MURINJO ODBIO "JAČI" UGOVOR OD KLUBA

Sport

23.10.2017

15:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Portugalski stručnjak iznenadio je sve kada je glatko odbio novu, poboljšanu ponudu njegovog aktuelnog kluba Mančester junajteda, pošto je izjavio da nema nameru da ostaje duže vreme na "Teatru snova".

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Murinjo želi još da "šara" po Evropi

Od kada je počela da kruži informacija u medijima da će PSŽ pokušati da privoli portugalskog stručnjaka na svoju stranu, uprava kluba iz Mančestera je rešila da sve "preseče" novim, daleko jačima ugovorom za ekscentričnog trenera.

Nije ni čudo da su "sveci" u svoju beležnicu dodali i Murinjovo ime pošto je jasna namera njihovih gazda iz Katara da u jednom timu objedine sve ono najbolje što fudbalski svet ima da ponudi. Aktuelni trener Unaj Emeri, očigledno nije dovoljno atraktivno ime za ekipu koja puca da postane najveća fudbalski i marketinški mamac na svetu.

Murinjo je izjavio za francusku nacionalnu televiziju TF 1 da to što ne želi da produži ugovor sa Mančesterom ne znači da će se preseliti u PSŽ.

- I ne verujem... ne, siguran sam da neću završiti karijeru u Mančester Junajtedu. Pre neki dan je moj sin koji živi u Londonu otišao u Pariz, a ne u Mančester da gleda meč. Zato što se u ovom trenutku u Parizu nalazi nešto posebno. Magija, kvalitet, mladost, to je fantastično - rekao je Murinjo. 

On je dodao i da se trenutno ništa ne dešava po pitanju transfera u PSŽ. 

- Ne potpisujem novi petogodišnji ugovor, ali ni ne odlazim u PSŽ. Imam ugovor i to je to. Jedino što sam rekao i što nije bilo pogrešno tumačenje mojih reči je da neću završiti karijeru u Mančester Junajtedu - i pitam vas kako je moguće u modernom fudbalu da menadžer traje 15 ili 20 godina - kaže Murinjo. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading