FENOMENALNA VEST ZA ZVEZDU: Crveno-beli na korak od Lige šampiona

Autor:

Sport

18.08.2020

20:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stigao poklon kome se ni Dejan Stanković nije nadao.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Crvene zvezde

Sjajne vesti za Crvenu zvezdu stižu iz Belorusije. Dinamo iz Bresta je sa neverovatnih 6:3 izbacio Astanu u prvom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona i tako pogurao crveno-bele na mesto nosioca u trećem kvalifikacionom kolu, naravno ukoliko šampion Srbije dotle i dogura.

Crvena zvezda na poluvremenu meča protiv Evrope vodi sa 2:0 i na dobrom je putu da se plasira u drugo kolo gde je očekuje Dinamo iz Tbilisija ili Tirana, ali zahvaljujući šampionu Belorusije, crveno-beli će imati znatno lakši zadatak u eventualnom trećem kolu.

 

 

 

Prema tome, crveno-beli bi u trećem kolu umesto Seltika, Ludogoreca, Jang Bojsa ili zagrebačkog Dinama, mogli da ukrste koplja sa ekipama poput Midtjilanda, Moldea, Karabaga, Makabija, Legije. Naravno, ni ovi drugi timovi nisu slabi, daleko od toga, ali su ipak malo poželjniji od onih povlašćenih.

To, maltene, znači da bi Crvena zvezda morala da izbaci samo jednu ekipu sa većim koeficijentom od sebe u kvalifikacijama, pa se slobodno može reći da je šampion Srbije na korak od elite.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading