Dele Ali promenio agenciju, uskoro i klub?!

Autor:

Sport

06.12.2017

16:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Totenhema Dele Ali je česta meta velikih klubova, posebno se ističe Real Madrid zbog veoma dobre povezanosti sa Totenhemom i velikih transfera u prošlosti poput onog Gereta Bejla ili Luke Modrića.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Dele Ali promenio je agenciju koja ga zastupa

Ono što se sigurno zna jeste da su i Dele Ali od juče i Hari Kejn članovi agencije koja je veoma dobro povezana sa Real Madridom i koja održava kontakte na veoma visokom nivou sa aktuelnim šampionom Evrope.

"CAA Sports" je juče dobio novog člana u vidu 21-godišnjeg reprezentativca Engleske, a u zvaničnom saopštenju piše da je Ali presrećan zbog ovoga.

- Od samog početka je bilo jasno da je ovo kompanija koja mi može pomoći da dostignem svoj maksimum kao fudbaler - rekao je Dele Ali.

Ova kompanija reprezentuje i fudbalere poput Harija Kejna, Hamesa Rodrigeza, Kristijana Ronalda, ali i trenera među kojima su Žoze Murinjo i Karlo Anćeloti. Izuzimajući Kejna, svi su bili povezani sa Real Madridom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading