TERZIĆ NAJAVIO BOMBE! Poznat SPISAK igrača koji bi mogli na Marakanu, Deki će imati pune ruke posla!

Autor:

Sport

10.12.2021

16:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde drugu godinu uzastopno prezimeli su u Ligi Evrope. Tim Dejan Stankovića je odigrao 1:1 sa Bragom i zauzeo prvo mesto u svojoj grupi.

TERZIĆ NAJAVIO BOMBE! Poznat SPISAK igrača koji bi mogli na Marakanu, Deki će imati pune ruke posla!

Foto: Starsport/Ilustracija

Generalnui direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić

Dan nakon istorijskog uspeha generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić, najavio je nove bombastične transfere ove zime:

- Pokušavam da budem profesionalac i da se ne bavim stvarima koje nam dolaze u martu mesecu. Moramo da uzmemo ovih šest bodova, predstoji nam prelazni rok, svesni smo i svih slabih tačaka u našem timu, ali smo svesni i da smo podigli lestvicu i očekivanja. Moramo još da se pojačamo, nedostaju nam brzina i hitrina, fali nam sveže krvi. Zvezda kao klub napreduje i svesni smo da moramo da dovodimo još bolje igrače. Kad pogledamo put koji smo prošli od 2014. godine kada smo bili 210. na UEFA listi, a danas smo 35, ali ne zadovoljovamo se time, jer moramo da budemo još bolji i jači- rekao je Terzić.

Republika

Foto: Republika

 

Ako bi u ovom trenutku na "Transfermarketu" pogledali slobodne agente na svetskom tržištu, naišli bi na niz zanimljivih imena.

Od Paulinja, pa sve do Oskara Romera i Džeka Vilšira- Crvena zvezda bi zaista imala šta da probere. Tu je i ime Ljubomira Fejse koji je takođe slobodan, a koga navodno želi Partizan.

Uostalom, pogledajti i sami OVDE ko su sve slobodni agenti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
Borat

10.12.2021 19:10

A sto samo dovodite istrosene besplatne igrace koji igraju za sarmu i pecenje.Dajte malo odresite kesu.