JOŠ JEDNO PRIZNANJE ZA DUŠANA TADIĆA! Ovaj put mu Englezi skidaju kapu!

Autor:

Sport

21.12.2021

13:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ugledni britanski list "Gardijan" svake godine objavljuje listu 100 najboljih fudbalera sveta.

JOŠ JEDNO PRIZNANJE ZA DUŠANA TADIĆA! Ovaj put mu Englezi skidaju kapu!

Foto: Starsport

Dušan Tadić

 U utorak je počeo s ovogišnjem odbrojavanjem od 71. do 100. mesta i u toj kategoriji se našao Dušan Tadić.

Kapiten Ajaksa i reprezentacije Srbije zauzeo je 89. poziciju. Reporter "Gardijana" Nik Ejms napisao je da Tadićeva vrednost očigledno ne opada ni sa godinama.

- Tadićeva karijera će, ako se nekom pukom nesrećom ne desi drugačije, dostići još jedan vrhunac krajem 2022. godine kada će predvoditi Srbiju na Svetskom prvenstvu u fudbalu sa 34 godine. On je postigao jedan od golova, koji ih je tamo doveo, dramatične noći u Lisabonu prošlog meseca, krunišući još jednu sezonu, koju je odigrao odlično. Prefinjeni kreator igre predvodio je i Ajaks u Ligi šampiona, koji je apsolutno izdominirao u prvoj rundi ove sezone i kao prvoplasirani u grupi se plasirao u narednu rundu. Dušan je jedan od igrača, koji je i u izvanrednoj sezoni 2018/2019 predvodio holandski tim u LŠ. Uopšte nije čudno što se našao i u idealnom timu Eredivizije u godini kada je osvojio duplu krunu sa Ajaksom. On se ove godine ponovo našao na našoj listi, kao i dve godine pre, kada je zauzeo 27. poziciju. Tadić ne pokazuje pad kvaliteta, uprkos fudbalskoj starosti -  napisao je Ejms.

Republika

Foto: Starsport

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading