ZVEZDINA VEDETA OBEĆAVA TITULU: Nismo navikli da budemo drugi!

Autor:

Sport

10.02.2022

09:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Crvene zvezde Aleksandar Katai smatra da je njegova ekipa sposobna da vrati prednost na tabeli Super lige Srbije i ostavi titulu na stadionu "Rajko Mitić".

ZVEZDINA VEDETA OBEĆAVA TITULU: Nismo navikli da budemo drugi!

Foto: FK Crvena zvezda

Vihorno krilo Crvene zvezde iznelo je svoje utiske i očekivanja pred početak prolećnog dela šampionata kao i o samim pripremama:

- Rastemo iz godine u godinu. Pripreme su trajale tri nedelje i imali smo dosta napornih treninga, kao i utakmica. Stručni štab je zadovoljan našim zalaganjem i verujem da ćemo biti spremni za naredne izazove. Stigli su Ohi, Pičini, Motika i mladi igrači Đurić, Stanković i Radulović, koji je već ranije bio sa prvim timom.

Republika

Foto: Starsport

 

- Ohi je već pokazao da je odličan napadač, Pićini tek hvata pravu formu i biće onaj pravi kad počnu takmičarski mečevi. Mladi igrači će tek biti budućnost, poseduju veliki talenat i odlično su se pokazali na pripremama. Ne samo igrački već i sa ljudske strane. Motika je odradio samo jedan trening sa ekipom, dolazi iz minhenskog Bajerna, igramo na sličnoj poziciji i verujem da ćemo se odlično slagati na terenu. Mogu da pomognem svakom saigraču kada je u pitanju neki savet, ali tu je pre svega stručni štab koji se stara o svakom fudbaleru kada su u pitanju igrački zahtevi.

Kako kaže krilni fudbaler, on i njegovi saigrači nisu navikli da gledaju u leđa crno-belima u poslednjih nekoliko godina i obećava da će učiniti sve kako bi titula ostala tamo gde je trenutno.

- Situacija na tabeli nije takva kao prethodnih godina kada smo imali bodovno prednost u odnosu na drugoplasiranu ekipu na zimskoj pauzi. Borićemo se za titulu, daćemo i više nego što je potrebno kako bi ostala na 'Marakani'. Spremamo se za to - poručuje Katai.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading