DA LI ĆE DOĆI U BEOGRAD? Za Fejnord navija NAJPOZNATIJI dečak-huligan na svetu, sada je porastao i izgleda ZASTRAŠUJUĆE! (FOTO)

Autor:

Sport

25.02.2022

13:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kuglice na žrebu u Nionu spojile su Partizan i Fejnord u osmini finala Lige konferencija.

DA LI ĆE DOĆI U BEOGRAD? Za Fejnord navija NAJPOZNATIJI dečak-huligan na svetu, sada je porastao i izgleda ZASTRAŠUJUĆE! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Partizan će po prvi put u istoriji ukrstiti koplja sa holandskim velikanom i šampionom Evrope iz 1970. godine.

Klub iz Roterdama poznat je i po jednim od najozloglašenijih huligana na svetu. Oni su poslednjih godina često bili u centru pažnje zbog velikog broja tuča i nereda koje su pravili.

Navijači Fejnorda su u grupnoj fazi Lige konferencija pretukli čelnike Union Berlina dok su ovi pili pivo u Roterdamu dan pre utakmice na stadionu De Kujp.

Takođe, Fejnord ima i jednog od napoznatijih i najprepoznatljivijih dečaka-huligana. U pitanju je plavokosi dečačić u dresu Roterdamersa, ima obojeno lice u bojama Fejnorda, a uz ljutu grimasu pokazuje srednji prst.

Ime ovog momka je Miki Vilson, a on i dvadeset godina kasnije i dalje strasno bodri Fejnord. Njemu je ljubav prema holandskom gigantu usadio otac, koji ga je na mečeve vodio od malih nogu. Ta praksa nije prekinuta ni danas, pa njih dvojica i dan danas zajedno ideu na utakmice.

Po slikama koje kruže na društvenim mrežama može se videti da su i Miki i njegov otac pravi "ultrasi", a biće zanimljivo videti da li će njih dvojica krenuti put Beograda, gde će 10. marta srpski velikan Partizan dočekati njihov Fejnord.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading