DRAMA U FIRENCI! Završnica za INFARKT, kako je Vlahović ovo PREŽIVEO?! (VIDEO)

Autor:

Sport

02.03.2022

22:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stara dama slavila na dramatičan način!

DRAMA U FIRENCI! Završnica za INFARKT, kako je Vlahović ovo PREŽIVEO?! (VIDEO)

Foto: www.profimedia.rs

Dušan Vlahović

Fudbaleri Juventusa savladali su Fiorentinu sa minimalnih 1:0 (0:0) u prvom meču polufinala Kupa Italije! Torinska Stara dama je slavila autogolom Venutija u sudijskoj nadoknadi, koji je nespretno reagovao nakon centaršuta Kvardada sa desnog boka.

Srpski reprezentativac Dušan Vlahović odigrao je svih 90 minuta protiv svog doskorašnjeg kluba, nije uspeo da zatrese mrežu, a trpeo je ogroman pritisak navijača sa tribina.

Ljubičasti su odigrali odličnu utakmicu, tokom njenog većeg dela su bili bolji rival od velikana iz "grada Fijata", ali nisu uspeli da realizuju svoje prilike, pa su na kraju surovo kažnjeni. Najbolje šanse imali su Bonaventura i Ikone, koji je pogodio stativu početkom drugog dela igre.

Juve je, na taj način, stekao kapitalnu prednost pred revanš u Torinu, koji se igra sredinom aprila.

Podsetimo, milanski rivali, koji čine drugi polufinalni par najmasovnijeg takmičenja na Apeninima, u utorak uveče su remizirali bez pogodaka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading