I PORED MRŽNJE MORALI SU DA MU ČESTITAJU: Jednim potezom Vlahović ućutkao Firencu, o ovome bruji cela Italija! (FOTO)

Autor:

Sport

03.03.2022

07:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Preživeo je pravi pakao srpski reprezentativac na startu meča u Firenci.

I PORED MRŽNJE MORALI SU DA MU ČESTITAJU: Jednim potezom Vlahović ućutkao Firencu, o ovome bruji cela Italija! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Navijači Viole ne mogu da mu oproste prelazak i redove "omraženog" Juventusa, pa se i pred sam susret znalo da će Dušan Vlahović na stadionu "Artemio Franki" biti dočekan na, u najmanju ruku, neprijateslji način.

"Stara dama" je uspela u svojoj nameri, stigla do minimalnog trijumfa 1:0 i velike prednosti pred revanš meč polufinala italijanskog fudbala, ali i pored činjenice da se nije upisao u listu strelaca, o potezu srpskog internacionalca svi pričaju.

U samom finišu meča, fudbaler Fiorentine, Lorenco Venuti zatresao je sopstvenu mrežu, pa ne čudi da je nakon poslednjeg sudijskog zvižduka, dvadesetšestogodišnji fudbaler uplakan čučnuo na travu.

Vlahović, koji je sa Venutijem nekoliko sezona delio svlačionicu, prišao je dojučerašnjem saigraču, zagrlio ga i pokušao da mu uputi reči utehe.

 

 

Ovaj gest svakako su zabeležile i kamere, a i pored mržnje prema nekadašnjem ljubimcu, navijači Fiorentine i svi istinksi ljubitelji fudbala, sa odobravanjem su ispratili potez Dušana Vlahovića.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading