LALATOVIĆ ŠTITI SVOG IGRAČA: Nije imao nameru da ga POVREDI!

Autor:

Sport

26.04.2022

13:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Takođe je izrazio veliko saosećanje sa povređenim igračem.

LALATOVIĆ ŠTITI SVOG IGRAČA: Nije imao nameru da ga POVREDI!

Foto: Starsport

Nenad Lalatović

Na utakmici između Radnika iz Surdulice i Radničkog 1923, fudbaler Radničkog, Nedeljko Piščević, je ozbiljno povredio protivničkog igrača, Vuka Mitoševića.

Trener Radničkog, Nenad Lalatović se oglasio povodom odluke FSS-a da suspenuje Piščevića na narednih šest utakmica, kao i nesrećnog Mitoševića.

- Meni je jako žao Vuka, to je momak koga sam ja hteo da zadržim u Vojvodini kad je odlazio i to je momak za koga mogu slobodno da kažem da, gde god ja budem bio trener, ako budem imao autoritet, a mislim da ću ga imati, da ću ga dovesti da mu pomognem da se vrati. Ja ću to sigurno uraditi, jer je stvarno reč o kvalitetnom igraču - izjavio je Lalatović.

Ipak, smatra da je kazna za Piščevića prestroga.

- I Vuk zna i svi znamo koji smo gledali tu utakmicu, da Piščević nije imao nikakvu nameru da ga povredi. U tom duelu mu je jednostavno ostala noga, jer je teren bio takav kakav jeste, loš. Zakočila mu je noga, izgubio je ravnotežu, kako ju je izbio samo je seo Mitoševiću na nogu, nije imao nameru. Da se zatrčao, da je uklizao namerno, da je uradio nešto sa leđa ja bih prvi rekao da ga suspenduju na šest meseci. Ponavljam, Vuka mi je jako žao, ali kazna za Piščevića je previsoka - dodao je.

 

 

Radnički 1923 danas gostuje ekipi Mladosti iz Lučana od 18:30 časova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading