MITROVIĆ UDARIO NA NAŠE NAVIJAČE! Teške kritike na račun srpske publike!

Autor:

Sport

02.06.2022

21:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napadač Srbije Aleksandar Mitrović sumirao je utiske nakon poraza naše reprezentacije protiv Norvešeke (0:1) na otvaranju učešća u Ligi nacija

MITROVIĆ UDARIO NA NAŠE NAVIJAČE! Teške kritike na račun srpske publike!

Foto: Starsport

Na stadionu je bio mali broj pristalica srpske reprezentacije na šta se osvrnuo najbolji strelac u istoriji naše reprezentacije.

- Kako god da igramo, tribine nikad nisu pune. Mislim da je bolje da ima ovoliko navijača i da nas bodre nego da bude pun stadion i da zvižde. Mislim da smo dali sve od sebe i zahvalio bih se navijačima koji su došli večeras da nas podrže. Nije ih bilo puno, ali hvala im što su nas bodrili. Mi igramo za njih, oni su naša snaga… Očekivali smo više navijača, ali eto izgleda da kako god da igramo i kakve god rezultate da beležimo, neki ljudi to ne cene i ne poštuju- rekao je Mitrović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
3M

03.06.2022 05:22

Igra je bila katastrofalno loša, pojedinci se uzvezdili, među njima i Mitrović ubaciti nekoliko igrača iz naše lige koji će dati sve od sebe i biće rezultata sigurno, ovako ništa ne valja nećemo dalje od nule...