ANALIZE UTVRDILE: Filip Kostić je četvrti najbolji na PLANETI!

Autor:

Sport

09.04.2023

06:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbin je jedan je od najboljih fudbalera Juventusa ove sezone. Kragujevčanin je u dresu "stare dame" upisao 40 nastupa uz 3 gola i 11 asistencija.

ANALIZE UTVRDILE: Filip Kostić je četvrti najbolji na PLANETI!

Foto: Tanjug/AP

Filip Kostić

Filip Kostić, reprezentatativac Srbije i fudbaler Juventusa prema analizi Međunarodnog centra za sportske studije četvrti je najbolji dribler na svetu.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Filip Kostić i Dušan Vlahović

Indeks uspešnosti najboljih određuje se kad se uzme u obzir učestalost uspešnih driblinga i centaršuteva, vreme provedeno u igri i  sportski nivo odigranih mečeva.

Po tim parametrima ispred Kostića su samo Usman Dembele iz Barselone sa indeksom 100, Vinisijus Žunior iz Reala sa indeksom 98,7 i Kevin de Brujne iz Mančester sitija sa indeksom 98,4.

Kostićev indeks je 97,9, a iza njega su i: Rafael Leao iz Milana sa 97,4, Kingsli Koman iz Bajern Minhena sa 96,9 ali i Kilijan Mbape, as PSŽ-a sa indeksom 95,5.

Najuspešniji srpski fudbaler posle Kostića je kapiten Ajaksa i reprezentacije Dušan Tadić čiji je indeks 94,1.

Filip Kostić jedan je od najboljih fudbalera Juventusa ove sezone. Kragujevčanin je u dresu "stare dame" upisao 40 nastupa uz 3 gola i 11 asistencija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading