GAZE REDOM! Šašava družina ZVEZDICA pokorila Gornji Milanovac!

Autor:

Sport

21.06.2023

14:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Četa trenera Ivana Đurovića nastavila je žetvu medalja!

GAZE REDOM! Šašava družina ZVEZDICA pokorila Gornji Milanovac!

Foto: Škola fudbala Zvezdica

Škola fudbala Zvezdica

Menjaju se lokacije fudbalskih turnira za klince, menjaju se i ekipe koje učestvuju, ali jedna stvar ostaje ista - ekipa Škole fudbala Zvezdica, generacija 2015. godište, pita se za konačan plasman!

Posle osvojenih srebrnih medalja u SOS Ligi budućih šampiona u Beogradu i na Republičkom prvenstvu na Zlatiboru, stiglo je i zlato. Klinci trenera Ivana Đurovića okitili su se najsjajnijim odličjem u njegovom rodnom gradu Gornjem Milanovcu, na trećem po redu Metalac kupu.

U grupi su redom padala deca iz superligaških timova Mladost Lučani i Novi Pazar, a onda i domaćin Metalac. U četvrtfinalu lako se izašlo na kraj s još jednim superligašem - Javorom iz Ivanjice, pa je žreb hteo da se crveni ponovo sretnu s Lučancima. Nije bilo problema ni u revanšu protiv Mladosti, pa je zakazan finalni megdan sa sjajnim vršnjacima Borca iz Čačka.

Očekivano, najteži meč na turniru, ali kapiten Golub, golmani Mare i Mimi, kao i Vuk, Mileta, Subota, Biske, David, Šeki, Pejča, Perke i Vaske, nisu mnogo marili za ime koji nosi rival. Pokazali su klasu, pobedili sa 3:1 i čulo se na kraju ono poznato: "Ko je najbolji? Zvezdicaaaaa!"

- Više sam nego ponosan na ovu generaciju, sjajni momci, dobri drugari, izvrsni fudbaleri već sada. Apsolutno sam siguran da će mnogi od njih u budućnosti biti okosnice superligaških timova u Srbiji, ali vrlo verovatno i na međunarodnoj sceni. Najvažnije mi je ipak da ih sa saradnicima Banetom i Srbom naučim da budu ljudi, da budu vredni, pa će tako i kvalitet koji pokazuju iz turnira u turnir, iz lige u ligu, dobiti pun smisao i biti nagrađen na velikoj sceni - u dahu je za portal Republika ispričao Đurović samo nekoliko trenutaka nakon što je s klincima podigao šampionski pehar.

Vredno pomena je i to da je Zvezdica na Metalac kupu, pored 2015, nastupila i u generaciji 2011, gde je tek posle penala izgubila finale od domaćina Metalca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading