OTKUD SAD OPET ON?! UEFA odredila sudiju za duel Mančester sitija i Crvene zvezde

Autor:

Sport

17.09.2023

12:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na centru Etihada sa pištaljkom biće malo poznati Portugalac, koji je crveno-belima već delio pravdu.

OTKUD SAD OPET ON?! UEFA odredila sudiju za duel Mančester sitija i Crvene zvezde

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde

Fudbaleri Crvene zvezde gostovaće u utorak Mančester sitiju u prvom meču G grupe nove sezone Lige šampiona, a sada je UEFA odredila i ko će se naći na centru sa pištaljkom. Glavni sudija tog meča biće malo poznati Portugalac Žoao Pinjeiro, a pomagaće mu sunarodnici Bruno Žesus i Lusijano Maija. U VAR sobi takođe će sedeti Portugalac Tijago Martinš.

Republika

Foto: Starsport

Žoao Pinjeiro

Pinjeiro nema veliki broj internacionalnih utakmica u nogama, ali je već jednom sudio Zvezdi i to na Marakani. U pitanju bio meč petog kola grupne faze Lige Evrope u sezoni 2022/23 u kojem su crveno-beli savladali Trabzon sa 2:1 golovima Aleksandra Kataija i Aleksandra Pešića. Ako je suditi na osnovu tog duela, Portugalac se retko hvata pištaljke i retko pokazuje kartone, što je grublji stil igre koji će više odgovarati Sitiju, pošto je poznato da su sudije u Premijer ligi nešto blažih kriterijuma.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading