ISTORIJA! Siti jeste apsolutni favorit, ali kvota na Zvezdu će sve ŠOKIRATI! Crveno-beli OVO nisu nikada DOŽIVELI!

Autor:

Sport

19.09.2023

11:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Utakmica se igra u 21 čas na Etihadu, uz direktan prenos na dve srpske televizije.

ISTORIJA! Siti jeste apsolutni favorit, ali kvota na Zvezdu će sve ŠOKIRATI! Crveno-beli OVO nisu nikada DOŽIVELI!

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde slave gol Krasoa

Fudbaleri Crvene zvezde gostuju na otvaranju sezone u Ligi šampiona aktuelnom prvaku Evrope Mančester sitiju (21 čas, TV Arena sport P1, RTS 1).

I laicima je jasno da su bukmejkeri pred ovaj meč kao apsolutnog favorita označili "građane", o čemu smo već pisali, ali se koeficijent za samo 24 časa drastično promenio, a kvota na tim Baraka Bahara drastično skočila!

Naime, da će Mančester siti pobediti u večerašnjem duelu "zacementiran" je danima koeficijent 1.07, što znači da biste na uloženih 100 dinara dobili na to još sedam dinara!

Republika

Foto: Starsport

 

Promenjena je, međutim, kvota na nerešeno, pošto je juče X plaćao 13.3, a sada je na senzacionalni remi Zvezde skočio koeficijent na 16.01, pa bi hrabriji u slučaju povoljnog rezultata Baharove ekipe na 100 dinara zaradili pristojnih 1601 dinara. 

Nasuprot tome, istorijska je kvota na pobedu Crvene zvezde, a ona iznosi astronomskih 46! Nikada, preciznije, od osnivanja kluba s Marakane nije bio veći koeficijent da će crveno-beli pobediti favorita u Ligi šampiona. Čak ni pre nekoliko sezona, kada je tada četa Vladana Milojevića gostovala "drim timu" Pari sen Žermena, te je bila 35, dok je sada za 11 veća!

Poređenja radi, trijumf Zvezde je prekjuče iznosio 38, juče je kvota bila 35, a danas 46. Ostaje da se vidi da li će skočiti do početka utakmice i još više pomeriti već postavljenu istorijsku granicu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading