ENDIAJE OBRISAO SVE SLIKE U ZVEZDINOM DRESU, A SADA NE IGRA NI DERBI! Mijatović pred najvećim ispitom do sada!

Autor:

Sport

18.12.2023

12:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jako čudna dešavanja u Ljutice Bogdana.

ENDIAJE OBRISAO SVE SLIKE U ZVEZDINOM DRESU, A SADA NE IGRA NI DERBI! Mijatović pred najvećim ispitom do sada!

Foto: Starsport

Zvezda

Od ranije je poznato da Mirko Ivanić neće biti u stanju da pomogne crveno-belima u večitom derbiju, a sada je stigao i još jedan udarac za Baraka Bahara.

Naime, Šerif Endiaje se povredio u okršaju sa Spartakom iz Subotice, kada je morao da napusti teren zbog bola u preponama, a prema najnovijim informacijama gotovo sigurno neće biti spreman ni za predstojeći 171. večiti derbi.

Ranije danas, Senegalac se već našao u centru pažnje kada je odjeknula vest da je Endiaje otpratio crveno-bele na društvenoj mreži Instagram kao i da je obrisao sve slike u dresu sadašnjeg tima.

Međutim, izvor blizak klubu navodno je potvrdio da je sa Šerifom sve u redu po tom pitanju. 

- Videli su i ljudi iz uprave to, tačnije neko im je javio. Generalni direktor Zvezdan Terzić nije želeo da nagađa, već je pozvao igrača da vidi o čemu je reč. Šerif ga je uverio da je sve u redu i da nije nezadovoljan. Duguje mu se novac, ali ne toliko da bi mogao da tuži klub i dobije raskid ugovora. Za sada je sve u redu - govori za "Informer" izvor blizak klubu.

Republika

Foto: Starsport

Mijatović u Subotici

Kada je u pitanju večiti derbi, poprilično je jasno da su navijači povredom Endiajea "zadovoljni", s obzirom na to da Senegalac nema mnogo kredita kod Delija, dok Jovan Mijatović, koji će ga gotovo sigurno zameniti, "puca" od samopouzdanja i podrške koje dobija usled dobrih partija.

U Subotici je postao najmlađi igrač u istoriji Crvene zvezde koji je postigao het-trik, a krunu na neverovatnu polusezonu mogao bi da postavi pogotkom protiv Partizana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading