GOLČINA KAKVA SE RETKO VIĐA! Pogledajte SPEKTAKULARNE makazice na prijateljskom meču (VIDEO)

Autor:

Sport

27.03.2024

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Podigao je loptu sebi, a onda raspalio po njoj.

GOLČINA KAKVA SE RETKO VIĐA! Pogledajte SPEKTAKULARNE makazice na prijateljskom meču (VIDEO)

Foto: Twitter

Spektakularan gol Jasina Benzije obasjao prijateljsku utakmicu

Juče uveče, Alžir, koji sa klupe predvodi sarajevski selektor Vladimir Petković koji je imao privilegovanu poziciju na klupi tokom prijateljske utakmice protiv Južne Afrike da svedoči spektakularnom golu svog igrača Jasina Benzije, remizirao je sa selekcijom Južne Afrike. Na utakmici je viđena ukupno šest golova, završivši se nerešenim rezultatom. Alžir je poveo u 22. minutu kada je Benzia pronašao mrežu, ali je Temba Zvane izjednačio za Južnu Afriku u 34. minutu, nakon čega je usledio gol u petom minutu nadoknade vremena u prvom poluvremenu, stavljajući Južnu Afriku u vođstvo sa rezultatom 2-1. Jasin Brahimi je izjednačio rezultat na 2-2 u 53. minutu, ali je Ikram Rejners ponovo doveo Južnu Afriku u vođstvo u 66. minutu, ovog puta rezultatom 3-2.



Benzijin trenutak sjaja

Najzapanjujući trenutak utakmice desio se u 70. minutu kada je Benzija izveo potez koji se retko viđa na fudbalskom terenu. Odlučio je da podigne loptu sebi i zatim šutira biciklističkim udarcem ili kod nas "makazicama". Izvedba je zaista bila izvanredna, ostavljajući južnoafričkom golmanu Ronvenu Vilijamsu nikakvu šansu osim da spektakularni gol samo ulepša paradom. Nema sumnje da će Benzijino remek-delo biti među glavnim kandidatima za gol godine i ne bi iznenadilo ako 29-godišnji Alžirac osvoji Puškaš nagradu.

Utakmica je pokazala umeće i veštinu oba tima, sa izuzetnim golom Benzije koji se istakao kao vrhunac večeri. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading