GROF BOŽOVIĆ NE VERUJE U "ORLOVE": Srbija igra MNOGO slabo, ne vidim ŽELJU!

Autor:

Sport

27.03.2024

16:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Siguran sam i da Gajić nije bio isključen, Rusija bi pobedila"

GROF BOŽOVIĆ NE VERUJE U "ORLOVE": Srbija igra MNOGO slabo, ne vidim ŽELJU!

Foto: www.arsenaltula.ru

Grof Božović

Legendarni bivši trener Crvene zvezde Miodrag Grof Božović već dugo godina obavlja svoj posao u Rusiji. Upravo u glavnom gradu te zemlje Srbija je nedavno doživela debakl u pripremnom prijateljskom duelu kada je poražena 4:0. Upitan od strane tamošnjih medija da prokomentariše takav rezultat, Grof je rekao da misli da bi Rusija svakako pobedila.

- Iskren da budem, Srbija igra veoma slabo u poslednje vreme. Da, isključenje je imalo određenu ulogu, ali i pre toga gosti nisu bili na pristojnom nivou. Što se tiče Rusa, njihova partija me nije iznenadila. Siguran sam i da Gajić nije isključen, Rusija bi pobedila. Možda ne tako ubedljivo... Nisam video da pokazuju neku posebnu želju. Možda je isključenje uticalo na njih - rekao je Božović za ruski "Mač". 

Republika

Foto: Starsport

Rusija - Srbija

Osvrnuo se potom i na Vladimira Ivića koji je nakon sjajnih rezultata u prvoj polusezoni nedavno otpušten sa pozicije šefa stručnog štaba Krasnodara.

- Jasno mi je zašto je Ivić smenjen. Galicki stvara ogroman pritisak na trenere i ne da im da rade samostalno, a Vladimir je samostalan trener. Verovatno je došlo do velike svađe između njih dvojice zbog neke Krasnodarove utakmice. Galickom je glava u oblacima, on misli da njegov tim treba da igra lep i napadački fudbal čak i sa omladincima u njemu. To je jednostavno nemoguće - kaže Božović. 

Za kraj je prokomentarisao i činjenicu da nikada nije slušao "naređenja" od vrha iz kluba.

- Nikada. Nijedan predsednik ili direktor nije ušao u moju svlačionicu i počeo da me ubeđuje u nešto. Ako bi se to dogodilo, momentalno bih otišao iz kluba. Reagovao bih isto kao Ivić. Ako predsednik ili direktor želi da razgovaramo, naravno da nema problema, ali nećemo to raditi u svlačionici i pred igračima. To je već nešto drugo... Ako to rade, onda znači da žele da unište trenerov autoritet u očima igrača. Takve stvari se rade sa više stila, na primer, sedite na klupu pored trenera - zaključio je Božović. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading