DUŠAN TADIĆ SE OGLASIO O POVRATKU U SRPSKI FUDBAL: Evo ŠTA je rekao o Vojvodini!

Autor:

Sport

28.03.2024

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Moja velika ljubav", emotivno navodi kapiten reprezentacije o novosadskom klubu, ali...

DUŠAN TADIĆ SE OGLASIO O POVRATKU U SRPSKI FUDBAL: Evo ŠTA je rekao o Vojvodini!

Foto: Starsport

Povratkom Milana Mandarića u srpski fudbal, konačno je zaličilo da bi moglo doći do značajnih ulaganja, investicija i promena u drugim timovima, naročito onim van Beograda. 

Činjenica je da večiti imaju monopol tržiša - svi igrači su njihovi, titula je prosto očekivana stvar na jednom od dva kraja Autokomande i tako stvari stoje od superligaškog vajkada. 

Ime kao što je Dušan Tadić, u Vojvodini, svakako je način da se dominacija Partizana i Zvezde poljulja. Uzdrmala se Bačka kada je predsednik novosadskog kluba izjavio da želi nazad kapitena reprezentacije Srbije, a ove reči najavile su da možda u skorijoj budućnosti konačno možemo dobiti konkurentnu "treću" ekipu. 

Ipak, Dušan je svoju Vošu odjavio veoma jasno i konkretno.  

- Znate kako, Vojvodina je klub u kojem sam ponikao i pratično shvatio šta znači biti fudbalski profesionalac. Moja velika ljubav. Ipak, kako ne bih doveo nekog u zabludu, u ovom trenutku apsolutno nije objektivno i realno da se razgovara o mom povratku - rekao je Tadić za "Mozzartsport".

Foto: Vikipedia

Dušan Tadić

Potom je obrazložio svoje mišljenje, a takođe je naveo kada možemo očekivati realne šanse za Dušanov povratak u Superligu Srbije na stadion "Karađorđe".

-  Imam ugovor sa Fenerbahčeom, postoji intersovanje mnogih klubova iz najjačih evropskih liga. Počastvovan sam i polaskan zbog svega što je predsednik Vojvodine gospodin Zbiljić izjavio i hvala mu na tome, ali moraće da prodje sigurno još nekoliko godina da bi takva mogućnost bila realna i uzeta u razmatranje - dovršio je Dušan Tadić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading