LALATOVIĆ DA SE NE UZIMA U USTA! DULJAJ APELUJE NA GROBARE: Imam prijatelje u Zvezdi i NIKAD se nismo posvađali!

Autor:

Sport

29.03.2024

12:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Moramo da budemo posebni"

LALATOVIĆ DA SE NE UZIMA U USTA! DULJAJ APELUJE NA GROBARE: Imam prijatelje u Zvezdi i NIKAD se nismo posvađali!

Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana sutra od 18:30 časova dočekuju subotički Spartak u Humskoj u okviru 27. runde domaćeg šampionata.

Igor Duljaj dao je obimnu izjavu pre meča, a ona se najviše ticala Nenada Lalatovića, odnosa na relaciji Zvezda-Partizan i apela navijačima.

- Želeo bih da kažem jednu stvar, a to je da publika koja sutra dođe – moramo da budemo posebni. To znači da budemo drugačiji od drugih. A to je da svu svoju energiju prenesemo na igrače, i da se Nenad Lalatović i njegova porodica ne uzimaju u usta. On je moj prijatelj i kolega, bez obzira što je igrao u Zvezdi. Samo nemojte da uzimate porodicu u neki loš kontekst. Mi smo drugačiji od drugih, rekao je Duljaj i potom nastavio:

Republika

Foto: Jelena Grlić

Lalatović u Spartaku

- Sport mora da spaja ljude. Imam izutetno dva dobra prijatelja koji su u Zvezdi, neću da kažem ko su, i nijednom se za 10 godina nismo posvađali zbog Zvezde i Partizana. Sport treba da spaja ljude, ne da razdvaja. Mi svi treba da buemo primer za nove generacije koje stasavaju. Slažem se da neki put iskočimo iz kontesta i da moje ponašanje nije primereno i da se ja zbog tog stidim, ali to su sve emocije koje ne ssluže kao opravdanje - dodao je trener Partizana.

Što se tiče zdravstvenog biltena, svi su tu osim Saldanje i Miličića.

Republika

Foto: Starsport

Mateus Saldanja

- Rezultatski smo uzdrmani, samo se rezultat pamti. Tri utakmice nismo pobedili. Ovaj meč nam je veoma važan da bismo se ponovo vratili na put koji je bio iza nas. Verujem da se ekipa “resetovala”. Radili smo odlično, spremni smo fizički i psihički. Što se tiče startnih 11 imam jednu dilemu samo, svi su u konkurenciji osim Saldanje i Miličića - rekao je Duljaj.

Osvrnuo se Igor Duljaj i na rezultate reprezentacije, ali i mlađih selekcija Srbije tokom pauze, koji nisu bili baš zadovoljavajući.

- A reprezentacija je ostvarila plasman na EURO posle 24 godine. Taj cilj je ostvaren, rezultatski gledano. Što se tiče mlađih selekcija, nisam previše kompetentan da pričam o tome. Ali moramo da vidimo gde je problem mlađih selekcija. Zašto nastupaju igrači koji nemaju minutažu u klubovima… Kompleksno je pitanje. Reprezentacija treba da bude interes svih nas, starije kolege bi mogle da pomognu savetom. Mi smo svi tu kao servis državnog tima - zaključio je Duljaj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading