VAZURA LUPIO RUKOM O STO: Direktor NAREDIO ko će voditi Partizan u večitom derbiju, BIĆE TO LEGENDA KLUBA

Autor:

Sport

17.04.2024

09:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još samo da vidimo da li će se povinovati njegovoj odluci.

VAZURA LUPIO RUKOM O STO: Direktor NAREDIO ko će voditi Partizan u večitom derbiju, BIĆE TO LEGENDA KLUBA

Foto: Starsport

Miloš Vazura

Fudbaleri Partizana kao da im nije dovoljno što su ovog proleća prokockali prednost i sada zaostaju sedam bodova za Crvenom zvezdom pred 173. večiti derbi i titula je praktično daleko od njih, već imaju i kadrovske probleme. Tokom utorka se ceo dan raspravljalo ko bi trebalo da vodi crno-bele na Marakani u subotu jer je trener Igor Duljaj dobio četvrti žuti karton protiv Čukaričkog i sigurno neće voditi ekipu, a njegov pomoćnik Albert Nađ je to navodno odbio.

Pojavila se ona i opcija da drugi pomoćnik Bojan Zavišić bude prvi trener, ali je onda Zajednica Superligaša izričito naglasila da trener može biti samo neko ko ima Pro trenersku licencu, a uz Duljaja u klubu je to samo još upravo Nađ. Zato su se crno-beli našli u problemu, a onda je direktor Miloš Vazura lupio rukom o sto i prekinuo sve spekulacije.

- Nađ vodi derbi! Dobro ste me čuli... Nađ, legenda Partizana! Razgovarao sam sa Nađom, zaposlen je u Partizanu i shodno ulozi prvog pomoćnika zadatak mu je da u odsustvu Duljaja bude trener u večitom derbiju. Prihvatio je - rekao je kratko za Sportski žurnal Miloš Vazura i tako za sada prekinuo spekulacije.

Foto: Starsport

Mora na klupu: Albert Nađ

Da bi to morao da morao da bude Nađ, kad već ne može Duljaj nalaže i pravilnik FSS o takmičenju u Suoerligi.

- Ekipe klubova mogu da vode samo treneri koji imaju važeću trenersku diplomu/licencu u skladu sa posebnim propisima FSS o trenerskim licencama. Narušavanje navedene odredbe povlači primenu disciplinskih kazni definisanih posebnim propisima FSS. Ekipe klubova ne mogu voditi treneri koji se nalaze po bilo kakvom kaznom suspenzije izrečenom od strane nadležnih organa FSS ili Zajednice. Suspendovani trener pre, za vreme i po završetku utakmice ne sme boraviti u restriktivnom prostoru stadiona na kome se igra utakmica. Utakmicu može posmatrati samo sa tribina, a tokom utakmice ne sme komunicirati sa članovima stručnog štaba svog tima i igračima. Kršenje ove odredbe podleže kazni u skladu sa Disciplinskim pravilnikom FSS - stoji u pravilniku o takmičenjima FSS.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading