ZVEZDA VRATILA SVOG ĐAKA! Ilić na Marakani do 2028! Plata skoro POLA MILIONA EVRA!

Autor: M. M.

Sport

17.04.2024

14:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sa Marakane je otišao 2017.

ZVEZDA VRATILA SVOG ĐAKA! Ilić na Marakani do 2028! Plata skoro POLA MILIONA EVRA!

Foto: Starsport

Fudbalski klub Crvena zvezda ima pojačanje! Na Marakanu se vratio Luka Ilić, bivši pitomac omladinske škole crveno-belih, bruje domaći mediji.

Rođeni Nišlija rođen 1999. godine stigao je u Crvenu zvezdu bez obeštećenja, pošto je ušao u poslednjih šest meseci sa Mančester sitijem.

On je u redovima prvaka Evrope završio upravo s Marakane u julu 2017. godine, a čitav ugovor proveo je na pozajmicama od NAC Brede, Tventea, TSC do Troe. Za "građane" nije uspeo da debituje, a najbolji utisak ostavio je igrajući za superligaša iz Bačke Topole nedavno (29 utakmica, po osam golova i asistencija).

Plata ovom povratniku u crveno-belom jatu biće 480.000 evra po sezoni bez bonusa, što ga svrstava u kategoriju dobro plaćenih fudbalera. Imaće i on sam motiv da se dokaže pošto je u prvom mandatu, nakon zapaženih partija u mlađim kategorijama, odigrao svega 17 utakmica za seniorski sastav postigavši dva gola. Osvojio je titulu šampiona Srbije sa Crvenom zvezdom u sezoni 2017/08. 

Njegov rođeni brat Ivan Ilić (23) sjajno gradi karijeru u inostranstvu, ali mu se nažalost dogodio veliki peh nedavno pošto se povredio na prvenstvenoj utakmici u dresu svog Torina. Stradali su ligamenti kolena i njegov nastup na Evropskom prvenstvu na leto doveden je u pitanje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading