RONALDO DOBIO JUVENTUS NA SUDU! Iz Torina će na račun Portugalca MORATI da "legne" OGROMNA svota novca!

Autor:

Sport

17.04.2024

21:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije dobio što mu je obećano za vreme Korona virusa.

RONALDO DOBIO JUVENTUS NA SUDU! Iz Torina će na račun Portugalca MORATI da "legne" OGROMNA svota novca!

Foto: AlNassrFC_EN/X

Kristijano Ronaldo je dobio pravnu bitku protiv bivšeg kluba Juventusa kome je naređeno da mu isplate više od osam miliona funti za neisplaćene plate. Ronaldo sada igra za saudijski klub Al Nasr, a tvrdio je da je ostao uskraćen za novac tokom pandemije Kovid-19 dok je bio u Torinu. Bivša zvezda Mančester Junajteda tvrdila je da mu pripada skoro 17 miliona funti nakon što je privatno pristao odložiti isplatu svog honorara, ali Juventus nikada nije vratio taj novac.

Takođe, nisu ni prikazali taj dogovor u svojim finansijskim izveštajima. Ronaldo je bio primoran da se obrati arbitraži kako bi povratio svoj novac, pri čemu je panel stao na njegovu stranu. Međutim, presuđeno je da Juventus mora platiti Ronaldu samo polovinu iznosa. On će dobiti samo 8.3 miliona funti, jer je tribunal presudio da su obe strane delile odgovornost u vezi sa dogovorom.



Ronaldo je proveo tri godine u Juventusu od 2018. do 2021. nakon iznenadnog transfera iz Real Madrida vrednog 90 miliona funti. Tokom boravka u Torinu, postigao je 101 gol na 134 utakmice i osvojio dva naslova u Seriji A i jedan Kup Italije. Posle toga se vratio u Mančester Junajted, nakon što je skoro potpisao za gradskog rivala Mančester Siti. Međutim, napustio je Old Traford u novembru 2022. nakon raskida neslavne saradnje s Erikom ten Hagom. Sada uživa u igri za Al Nasr i postigao je 56 golova na 62 utakmice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading