ŠOKANTNA ISPOVEST ŠVAJNŠTAJGERA: Srpski zet otvorio dušu i izneo skandalozne detalje dok je bio u Junajtedu!

Autor:

Sport

18.04.2024

16:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne pamti po lepom Teatar snova.

ŠOKANTNA ISPOVEST ŠVAJNŠTAJGERA: Srpski zet otvorio dušu i izneo skandalozne detalje dok je bio u Junajtedu!

Foto: Starsport

Bastijan Švajnštajger, bivši fudbaler Mančester junajteda, nedavno je otkrio šokantne detalje o svom izbacivanju iz tima kada je Žoze Murinjo preuzeo dirigentsku palicu na klupi engleskog giganta. Ovo otkriće je izazvalo burne reakcije u javnosti i ponovo bacilo svetlo na kontroverze koje su pratile ovaj događaj.

Švajnštajger je progovorio o svojoj sudbini u intervjuu za podkast kod Gerija Nevila, bivšeg igrača Mančester junajteda, otkrivajući do tada nepoznate detalje. On je istakao da je situacija postala jasna kada je doživeo neprijatnost tokom svoje proslave rođendana.

-Džon Murto je bio tu i rekao mi je da nemam dozvolu da uđem u svlačionicu. Pitao sam zašto, rekao mi je da je trener tako rekao. Nije bilo nikakvog upozorenja. Samo mi je to rekao - naveo je Bastijan.

Potom je otkrio da je trenirao sa timom do 16 godina.

- Neko je mogao da mi kaže, da mi objasni na normalan način, ali okej. Otišao sam u svlačionicu sa mlađim timom i tmao sam trenirao. Izbacili su me skroz iz svlačionice prvog tima. Trenirao sam sa timom do 16 godina - rekao je Švajnštajger.

Ovo iskustvo je ostavilo dubok trag na Švajnštajgera, koji je priznao da nikada ranije nije iznosio ove detalje u javnosti. Ovo otkriće je izazvalo novo interesovanje javnosti za kontroverze koje su pratile njegov odlazak iz Mančester junajteda. Za crvene-đavole igrao je u periodu od 2015. do 2017. godine i sakupio je 35 nastupa uz dva pogotka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading