BIĆE SPEKTAKULARNO: Ovaj arbitar će deliti pravdu na 173. večitom derbiju!

Autor:

Sport

18.04.2024

19:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kragujevčanin na centru.

BIĆE SPEKTAKULARNO: Ovaj arbitar će deliti pravdu na 173. večitom derbiju!

Foto: Starsport

U subotu od 17 časova cela Srbija staje, jer se igra utakmica koja ćitavu državu razdvaja na dva dela tj  dve boje. Poprište događanja biće Topčidersko brdo i stadion Rajko Mitić gde će Crvena zvezda i Partizan odigrati 173. večiti derbi u okviru prvog kola plej-ofa Superlige Srbije. Za mnoge je ovo praznik fudbala i uvek se sa velikom željom iščekuje ovaj susret.

Ovaj derbi će se odigrati pod budnim okom sudije Pavla Ilića. Ovaj arbitar, rodom iz Kragujevca, već je imao priliku da sudi prethodni duel ova dva tima koji je završen nerešenim rezultatom 2:2. 

Foto: Starsport

 

Pavle Ilić će biti podržan od strane pomoćnika Miloša Simovića i Nikole Đorovića, dok će ulogu četvrtog sudije preuzeti Lazar Lukić. U VAR sobi će sedeti Novak Simović i Uroš Stojković, pružajući dodatnu podršku glavnom sudiji tokom meča.

Očekuje se da će subotnji meč između dva najveća srpska fudbalska kluba privući pažnju brojnih navijača i ljubitelja fudbala širom zemlje. Atmosfera će biti naelektrisana, a rivalstvo između ova dva tima dodatno će začiniti fudbalski vikend. S obzirom na rezultat prethodnog susreta i trenutnu formu oba tima, očekuje se da će i ovaj derbi pružiti uzbuđenje i neizvesnost do poslednjeg minuta.

Ovogodišnja sudijačka karijera Pavla Ilića obuhvata tri meča Partizana i dva meča Crvene Zvezde. Partizanu je sudio protiv TSC-a (0:4), IMT-a (3:2) i Spartaka (3:0), dok je Crveno-belima delio pravdu protiv Radničkog iz Niša (2:0) i Spartaka (4:1).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading