NEMA PRIČE SA DE ROSIJEM! Italijan demonstrirao DISCIPLINU u Romi! (VIDEO)

Autor:

Sport

19.04.2024

08:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zato i niže uspehe u Rimu.

NEMA PRIČE SA DE ROSIJEM! Italijan demonstrirao DISCIPLINU u Romi! (VIDEO)

Foto: Twitter

Roma u polufinalu Lige Evrope

Rimski fudbalski klub Roma ostvario je zapažen uspeh plasiravši se u polufinale Lige Evrope. Nakon dvomeča sa starim rivalom Milanom, "vučica" je slavila ukupnim rezultatom 3:1 i obezbedila sebi mesto među četiri najbolje ekipe ovog takmičenja.

Briljantna igra pred domaćim navijačima

U prvoj utakmici na svom terenu, Roma je ostvarila pobedu rezultatom 2:1, uprkos činjenici da je od 31. minuta igrala sa igračem manje. Golove za Romu postigli su Manćini u 12. minutu i Paulo Dibala deset minuta kasnije, dok je Milan uspeo da postigne gol tek u 85. minutu. Iako u brojčanom deficitu, Rimljani su uspeli da zadrže prednost i plasiraju se u narednu fazu takmičenja.

 

 


De Rosijeva reakcija koja je oduševila fudbalski svet

Međutim, ono što je posebno privuklo pažnju jeste reakcija trenera Rome, Danijele De Rosija, tokom utakmice. Naime, kada ga je Dijego Ljorente pitao koliko je vremena ostalo do kraja, De Rosi je energično reagovao, jasno stavljajući do znanja igračima da se fokusiraju na igru, a ne da pitaju takva pitanja. Ova reakcija trenera De Rosija pokazala je koliko je posvećen timu i koliko mu je stalo do uspeha ekipe, što rezultati i govore.

Polufinale i iznenađujući parovi

Romi u polufinalu Lige Evrope predstoji težak test jer će se suočiti sa ekipom Bayera iz Leverkuzena, koja je ove sezone u neverovatnoj formi. S druge strane, drugi par polufinala čine ekipe Atalante i Marseja, obećavajući zanimljive mečeve u narednoj fazi takmičenja. Prve utakmice polufinala igraće se 2. maja, dok su revanši zakazani sedam dana kasnije.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading