OVO SU NAJBOLJI KLUBOVI U ISTORIJI LIGE ŠAMPIONA: Evo gde se nalaze Zvezda i Partizan!

Autor:

Sport

19.04.2024

19:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli se našli u elitnom društvu.

OVO SU NAJBOLJI KLUBOVI U ISTORIJI LIGE ŠAMPIONA: Evo gde se nalaze Zvezda i Partizan!

Foto: Starsport

Nakon završenih mečeva četvrtfinala Lige šampiona, poznati su timovi koji će se boriti u polufinalu. Bajern Minhen, Real Madrid, Borusija Dortmund i PSŽ su uspeli da se plasiraju među četiri najbolja tima najelitnijeg evropskog takmičenja.

Instagram profil popularne stranice "433" objavio je istorijsku tabelu Lige/Kupa šampiona, na kojoj se nalazi lista od 50 najboljih klubova u istoriji ovog takmičenja. Na prvom mestu je neprikosnoveni Real Madrid sa impresivnih 954 boda. U Top 5 se još nalaze Bajern Minhen, Barselona, Mančester junajted i Juventus.

Ostatak Top 10 čine Milan, Liverpul, Porto, Benfika i Čelsi. Zanimljivo je da se na ovoj listi nalazi i Crvena zvezda, koja se nalazi na poziciji 27 sa 159 bodova, jednim manje od 26. Rendžersa. Sa druge strane, drugi srpski predstavnik, Partizan, se ne nalazi u Top 50.

Ova lista pruža uvid u bogatu istoriju evropskog fudbala i naglašava impresivne uspehe klubova širom kontinenta. Real Madrid, kao vodeći klub, ostvario je značajan uticaj na razvoj ovog takmičenja i postavio visoke standarde za sve buduće generacije fudbalera i klubova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading