OGLASIO SE SAVO MILOŠEVIĆ NAKON NAPUŠTANJA KLUPE BIH: Bivši trener Partizana otkrio razloge razlaza!

Autor:

Sport

19.04.2024

22:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

''Zajedno smo se dogovorili da će biti teško da nastavimo saradnju.''

OGLASIO SE SAVO MILOŠEVIĆ NAKON NAPUŠTANJA KLUPE BIH: Bivši trener Partizana otkrio razloge razlaza!

Foto: prinskrin

Savo Milošević - selektor BiH

Savo Milošević, srpski trener, dao je izjavu povodom prekida saradnje sa reprezentacijom Bosne i Hercegovine nakon baraža za plasman na Evropsko prvenstvo. On je istakao da je ekipa imala sve u svojim rukama da dođe do finala baraža, ali da je u tri minuta ispustila prednost protiv Ukrajine.

- Što se tiče ta tri minuta protiv Ukrajine, sigurno bismo hladne glave doneli bolje odluke. Nažalost, malo je falilo. Mislim da je ekipa dala maksimum - rekao je Milošević.

Nekadašnji strateg crno-belih je prokomentarisao rastanak sa Fudbalskim savezom BiH.

- Zajedno smo se dogovorili da će biti teško da nastavimo saradnju. Zbog svega što se dešava u BiH, aktuelna politička situacija i moja procena. Onda sam shvatio da je nemoguće da imam celokupnu podršku, a ne bih mogao maksimalno da pomognem BiH. Ako je tako, onda je bolje i poštenije povući se. Moja procena je bila takva - naveo je bivši napadač i nastavio:

- Imao sam apsolutnu podršku u svemu, od svakog zaposlenog u Savezu. Mogi samo da osećam zahvalnost prema svima, za sve ono što su uradili za mene. Za posebne zahteve – da li sam dovodio neke igrače ili slično? Apsolutno ne. Mislim da se niko nije usudio da me pita za takve vrste usluga. Niko u Savezu i oko Saveza to nije ni probao - zaključio je Savo Milošević.

Miloševića će na klupi naslediti Sergej Barbarez, koji će biti predstavljen u petak kao novi trener reprezentacije Bosne i Hercegovine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading