GOLEADA NA ČIKA DAČI: Kragujevčani bolji od Čukaričkog!

Autor:

Sport

20.04.2024

16:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fanstatična igra Radničkog se nastavlja.

GOLEADA NA ČIKA DAČI: Kragujevčani bolji od Čukaričkog!

Foto: Starsport

Fudbaleri Radničkog su ostvarili spektakularnu pobedu nad ekipom Čukaričkog rezultatom 4:3 na otvaranju plej-ofa Superlige Srbije. Utakmica je bila prava poslastica za ljubitelje fudbala, pružajući nepredvidiv rolerkoster uz pregršt zanimljivih detalja.

Već u šestom minutu, Matija Gluščević je doneo radost domaćim navijačima postigavši gol nakon asistencije Kilijana Bevisa. Međutim, do 15. minuta već smo videli prvi preokret. Luka Adžić je najpre pogodio u trinaestom minutu, a zatim je Vinisijus Melo takođe savladao Stojana Lekovića. Uzbudljiva prva polovina meča završena je rezultatom 2:2, jer je Dilan Ortiz bio precizan za goste, ali je Vinisijus ponovo zatresao mrežu Radničkog u 41. minutu.

Početak drugog poluvremena doneo je još uzbuđenja, jer je Vasilije Đurić uspeo da vrati meč u egal. Konačan rezultat postavio je Pavle Ivelja u 82. minutu, donoseći Radničkom veliku pobedu. Čukarički je nastavio da napada do samog kraja utakmice, čak i u sedam minuta nadoknade, ali bodovi su ipak ostali na "Čika Dači".

Ova pobeda značajna je za Radnički, jer ih učvršćuje na poziciji koja vodi u evropske kvalifikacije, pružajući im dodatni motiv za nastavak takmičenja. Nakon ovakvog spektakla, ljubitelji fudbala sigurno s nestrpljenjem očekuju nastavak plej-ofa Superlige Srbije, uz nadu da će biti još više uzbuđenja i neizvesnosti na terenu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO


Komentari (0)

Loading