TRENER VOJVODINE DAO ČUDNU IZJAVU NAKON PLASMANA U FINALE KUPA: Bandović se dotakao večitog derbija!

Autor:

Sport

24.04.2024

19:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novosađani posle drame obezbedili finale Kupa.

TRENER VOJVODINE DAO ČUDNU IZJAVU NAKON PLASMANA U FINALE KUPA: Bandović se dotakao večitog derbija!

Foto: Starsport

Fudbaleri Vojvodine prvi su finalisti Kupa Srbije pošto su golom u 91. minutu savladali Radnički u Kragujevcu sa 1:0.  Tako su Novosađani postali prvi od dva tima koji se domogao finala koje će biti odigrano u Loznici 23. maja, a večeras nakon večitog derbija saznaće da li će tamo odmeriti snage sa Crvenom zvezdom ili Partizanom.

Trener Stare Dame, Božidar Bandović izneo je svoje utiske nakon susreta.

- Znali smo da će utakmica biti teška. Hoću da čestitam kolegi na svemu što je uradio sa timom, ništa nije slučajno. Ušli smo dobro u utakmicu. Bila su taktička nadmetanja, mislim da smo dominirali, imali smo situacije da damo gol i zasluženo smo u finalu. Želeli smo da učinimo srećnim grad i navijače, imali smo dosta situacija da damo taj gol. Bila je sjajna atmosfera, bila je sjajna i čvrsta utakmica i sada čekamo finale - naveo je Bandović.

Trener Voše nije hteo da prognozira konačan ishod 174. večitog derbija.

- Biće sigurno teška utakmica, igraju Zvezda i Partizan, dve kvalitetne ekipe, neće biti lako ni u finalu, ali mislim da smo zasluženo tamo uz dužno poštovanje Radničkom. Moglo je bude drugačije, fudbal je to - istakao je srpski stručnjak i dodao:

- Pokazali smo, gledajući i analizirajući utakmice da mi imamo isti taj timski duh. Ne samo rezultatima nego, znate, mi smo ovde izgubili utakmicu ranije, posle toga je naš stil takav da smo zaslužili, ali treba da nastavimo da pobeđujemo i da se na to fokusiramo. Prelepo je igrati u ovakvom ambijentu, nadam se da će Karađorđe biti pun. Sve ove utakmice su teške - rekao je Bandović.

Otkrio je da neće gledati meč između Zvezde i Partizana.

 Ne priželjkujem nikoga. Neka bolji pobedi i igramo finale i to je to. Vraćamo se za Novi Sad i spremamo se za utakmicu koja je nama važna na "Karađorđu" sa Zvezdom. Težak je raspored, biće zamora - zaključio je Ljubiša Bandović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Dejan

24.04.2024 21:20

Jako sumljiva utakmica to je videla cela Srbija a vreme ce pokazati sta se zbilo iza kulisa i kome je ovako odgovaralo.Zivi bili pa videli.