NEČUVEN POČETAK DERBIJA! PARTIZAN PROTESTVOVAO NA DOSAD NEVIĐEN NAČIN: Marković opomenut PRE prvog zvižduka! (FOTO)

Autor:

Sport

24.04.2024

19:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Igrači Partizana prosestovali!

NEČUVEN POČETAK DERBIJA! PARTIZAN PROTESTVOVAO NA DOSAD NEVIĐEN NAČIN: Marković opomenut PRE prvog zvižduka! (FOTO)

Foto: Republika.rs

Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana trenutno igraju polufinalni meč Kupa Srbije koji je počeo do 19.00 časova na stadionu "Rajko Mitić". Atmosfera pre početka utakmice je sve samo ne prijateljska. Naime, igrači crno-belih su protestovali tako što su stajali pored aut linije ne želeći da se postave po terenu na poziv sudije, a kada su se posle sedam minuta raspoedlili izbacili su loptu namerno van terena.

Glavni arbitar meča je pokazao žuti karton kaptenu Partizana, Svetozaru Markoviću, zbog toga pre početka meča. Podsetimo, tim iz Humske nije želeo da igra ovaj okršaj, jer su bili nezadovoljni suđenjem u prethodnom derbiju sudije Pavla Ilića. Ipak crno-beli su odlučili da odigraju utakmicu, ali su ipak izrazili neki vid nezadovoljstva.

Foto: Republika.rs

 

Prošli večiti derbi u prvenstvu koji je se odigrao u subotu pripao je timu iz Ljutice Bogdana rezultatom 3:2. Sada će izabranici Igora Duljaja sigurno ući u ovaj susret sa velikom motivacijom. Eventualno osvajanje najmasovnijeg takmičenja u zemlju bilo spas sezone, dok sa druge strane četa Vladana Milojevića juri četvrtu duplu krunu u nizu.

Pobednik iz ovog duela igraće u finalu protiv Vojvodine koja je u Kragujevcu pobedila Radnički 1923 rezultatom 1:0 u 91. minutu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading