GROBARI ŽESTOKO OMETALI HVANGA TOPOVSKIM UDARIMA! Korejac nije mogao da izvede korner od navijača Partizana! (VIDEO)

Autor:

Sport

24.04.2024

20:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bio je vidno uplašen.

GROBARI ŽESTOKO OMETALI HVANGA TOPOVSKIM UDARIMA! Korejac nije mogao da izvede korner od navijača Partizana! (VIDEO)

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana trenutno igraju polufinalni meč Kupa Srbije koji je počeo do 19.00 časova na stadionu Rajko Mitić. Tim iz Ljutice Bogdana trenutno na poluvremenu vodi rezultatom 2:0, golovima Pitera Olajinke.

Sve do pogodaka Nigerijaca nije bilo većih uzbuđenja kada su u pitanju šanse. U prvih 20 minuta utakmice, Crvena zvezda je izvela dva kornera. Međutim, veća opasnost se kretala ka izvođaču udarca iz ugla nego ka igračima Partizana. Razlog za to bila je "artiljerijska paljba" koja je dolazila sa juga stadiona. Deo grobara koji je inače smešten na istoku, danas je zauzeo poziciju u ćošku juga i odlučio da ometa domaće igrače tokom izvođenja kornera sa leve strane.


Rezultat ovoga bio je da je Hvang In Bom, igrač Crvene zvezde, "granatiran" topovskim udarima prilikom izvođenja kornera. Korejski fudbaler je osetio na svojoj koži "vatru" koja je dolazila sa tribina, što ga je učinilo vidno nervoznim i uplašenim. Prvi put je uspeo da centrira loptu, ali drugi put je izveo udarac tako traljavo da je lopta preletela teren celom širinom. Očigledno je da Hvang In Bom nije bio navikao na ovakav vid pritiska, posebno ne na "artiljerijsku paljbu" koja je došla sa tribina.

 

Podsetimo, atmosfera pre početka utakmice je sve samo ne prijateljska. Naime, igrači crno-belih su protestovali tako što su stajali pored aut linije ne želeći da se postave po terenu na poziv sudije, a kada su se posle sedam minuta raspoedlili izbacili su loptu namerno van terena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading