EMOTIVNI TRENUTAK NA MARAKANI: Pogledajte dirljiv gest fudbalera Crvene zvezde! (FOTO)

Autor:

Sport

24.04.2024

22:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lep gest.

EMOTIVNI TRENUTAK NA MARAKANI: Pogledajte dirljiv gest fudbalera Crvene zvezde! (FOTO)

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde ostvarili su pobedu od 2:0 nad Partizanom u nedavnom derbiju, plasiravši se tako u finale Kupa Srbije u fudbalu. Međutim, ono što je posebno istaknuto nakon meča jeste veliki gest kojim su fudbaleri iskazali poštovanje prema preminulom prijatelju, Draganu Milanoviću.

Nakon trijumfa, fudbaleri su se okupili kod severne tribine stadiona Rajko Mitić i spustili parolu navijača sa tribine, izražavajući na taj način svoje duboko poštovanje prema preminulom prijatelju. Gestom fotografisanja sa parolom, fudbaleri su simbolično pokazali koliko im je značio Dragi Milanović.

Foto: Starsport

Fudbaleri Zvezde sa parolom u čast Draganu Milanoviću

Dragan Milanović je izgubio bitku sa teškom bolešću i preminuo u 55. godini života. Bio je omiljen među fudbalerima, stručnim štabom i navijačima, uvek vedar i nasmejan. Njegova smrt duboko je pogodila fudbalsku zajednicu, a mnogi su se, kako sadašnji, tako i bivši igrači, javili da odaju počast Dragi, kako su ga svi zvali.

Ovaj dirljiv gest fudbalera Crvene zvezde pokazao je koliko je Dragan Milanović bio cenjen i voljen među njima, ostavljajući neizbrisiv trag u srcima svih koji su imali priliku da ga upoznaju. Takođe, pre same utakmice, održan je minut ćutanja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading