SAGA MODRIĆ DOBIJA EPILOG?! Hrvat ODJAVIO sve i doneo odluku kojoj se NIKO NIJE NADAO!

Autor:

Sport

30.04.2024

17:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ko je ovo mogao da očekuje?

SAGA MODRIĆ DOBIJA EPILOG?! Hrvat ODJAVIO sve i doneo odluku kojoj se NIKO NIJE NADAO!

Foto: Real Madrid C.F/X

Nakon polufinalne utakmice Lige šampiona sa Bajernom, 39-godišnji Luka Modrić izneće Florentinu Perezu želju da produži ugovor sa Real Madridom za još jednu sezonu. Ovu informaciju prvi je preneo novinar Eduardo Inda, a potvrdili su je brojni mediji specijalizovani za praćenje kluba iz Madrida, poput "Defense Central" i "Menadžing Madrida".

Modrićev trenutni ugovor ističe na kraju tekuće sezone i tokom proteklih meseci spekulisalo se o mogućem odlasku iz kluba i potencijalnim destinacijama za nastavak karijere. Iako su ga privlačile ponude iz različitih delova sveta, čini se da je Modrićeva želja da ostane u Madridu snažnija od svih drugih opcija.

Iako se spekulisalo da Modrić nije zadovoljan sporednom ulogom u ekipi, čini se da je promenio stav i spreman je da prihvati ulogu mentora mlađim fudbalerima. Njegova spremnost da pruži podršku ekipi i da se prilagodi novoj ulozi mogla bi biti ključni faktor u pregovorima o produženju ugovora.

Luka Modrić stigao je u Real iz Totenhema 2012. godine za 35 miliona evra, a iako je u početku nailazio na kritike, vremenom je postao legenda kluba. Sa Realom je osvojio čak 23 trofeja, a 2018. godine dobio je Zlatnu loptu kao nagradu za najboljeg igrača sveta, čime je dodatno učvrstio svoj status u fudbalskom svetu.


Proteklih meseci, spekulisalo se o potencijalnom odlasku Modrića iz Reala, a čak su se pojavile i ponude iz Saudijske Arabije, Amerike, pa čak i Slovenije. Međutim, čini se da su sve te glasine pale u vodu nakon Modrićeve izjave o želji da ostane u Realu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading