ZVEZDI PRETE ŠVAJCARCI: Platite nam ili ga vraćamo!

Autor:

Sport

30.04.2024

17:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li treba da ostane u Beogradu?

ZVEZDI PRETE ŠVAJCARCI: Platite nam ili ga vraćamo!

Foto: Starsport

Crvena zvezda mora platiti dva miliona evra za zadržavanje Nasera Đige

Prema najnovijim informacijama iz Švajcarske, čelnici Crvene zvezde imaju rok do sredine maja da izdvoje sumu od dva miliona evra kako bi zadržali mladog fudbalera Nasera Đigu. Ovaj mladi štoper stigao je na Marakanu tokom letnjeg prelaznog roka na jednogodišnju pozajmicu iz Bazela, ali sada se postavlja pitanje da li će Crvena zvezda odlučiti da otkupi njegov ugovor.

Điga kao dugoročno rešenje za Crvenu zvezdu

Republika

Foto: Starsport

Naser Điga

Naser Điga je pokazao svoj talenat i doprineo ekipi Crvene zvezde kako u domaćem prvenstvu, tako i u Ligi šampiona. Nedavno je čak uzeo i srpsko državljanstvo, što bi mu omogućilo da nastupa kao domaći igrač, oslobađajući mesto za još jednog stranca u timu. Ova odluka čini ga dugoročnim rešenjem za crveno-bele, a njegova mladost i potencijal dodatno ga čine vrednim pojačanjem.


Švajcarski ultimatum

Švajcarski mediji ističu da Crvena zvezda ima samo nekoliko dana na raspolaganju da izmiri finansijske obaveze prema Bazelu kako bi zadržala Đigu u svom sastavu. U suprotnom, mladi fudbaler će se vratiti svom matičnom klubu. "Blik" prenosi da je Điga postao standardan igrač u Beogradu, dok je u Bazelu proglašen za promašaj, što dodatno ukazuje na njegovu vrednost za srpski tim.

Uticaj Đige u Crvenoj zvezdi

Tokom svog boravka u Crvenoj zvezdi, Naser Điga je odigrao 26 utakmica, od kojih je šest puta bio na terenu punih 90 minuta u Ligi šampiona. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Semberac

03.05.2024 12:21

Ni dinara za njega davati los igrac