ALBERT NAĐ POVLAČI PRVI POTEZ POSLE POTPISA: Partizan se pojačava iz svojih redova

Autor:

Sport

01.05.2024

09:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

On bi mogao da bude novi oslonac crno-belih.

ALBERT NAĐ POVLAČI PRVI POTEZ POSLE POTPISA: Partizan se pojačava iz svojih redova

Foto: Starsport

Albert Nađ

Albert Nađ je stavio paraf na ugovor i u narednih 18 meseci predvodiće Partizan. Međutim, dosadašnji pomoćnik Igora Duljaja ne sedi skrštenih ruku i ne čeka da se sezona završi pa da onda počne sa remontom tima, već je odmah zasukao rukave.

Za početak, crno-beli će se pojačati iz svojih redova tako što će iskusni Danilo Pantić dobiti veću ulogu. Naime, jedna od glavnih tema vezanih za Partizanovu budućnost je pitanje da li će Albert Nađ možda omogućiti povratak Danila Pantića. Pantić je ove sezone odigrao svega tri utakmice u svim takmičenjima, ukupno provedavši 59 minuta na terenu. Međutim, njegovo iskustvo i potencijal mogli bi biti od ključnog značaja za ekipu, posebno imajući u vidu njegove prethodne uspehe u crno-belom dresu.

Republika

Foto: Starsport

Danilo Pantić


Danilo Pantić je tokom dva mandata u Partizanu odigrao 163 utakmice u svim takmičenjima, postigavši 20 golova i ostvarivši 25 asistencija. Ovo su impresivni statistički podaci koji ukazuju na njegovu važnost za tim, te bi njegov povratak mogao biti od ključnog značaja za buduće uspehe kluba.

S obzirom na sve navedeno, očekuje se da će Albert Nađ kao novi trener Partizana uneti svežu energiju i motivisati ekipu da ostvari zacrtane ciljeve, dok bi povratak Danila Pantića mogao predstavljati X faktor koji će doprineti postizanju uspeha u narednim sezonama. Za šta će se Nađ odlučiti biće možda poznato već sutra (17.00) kada Partizan bude dočekao Vojvodinu u trećem kolu plej-ofa, ukupno 33. kolu Superlige Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading