KAKAV FINIŠ U HUMSKOJ - BIVŠI IGRAČ ZVEZDE PRESUDIO PARTIZANU! Vojvodina pobedila crno-bele posle LUDNICE na JNA!

Autor:

Sport

02.05.2024

18:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Partizana izgubili su od Vojvodine u Humskoj u trećem kolu plej ofa Superlige rezultatom 2:3.

KAKAV FINIŠ U HUMSKOJ - BIVŠI IGRAČ ZVEZDE PRESUDIO PARTIZANU! Vojvodina pobedila crno-bele posle LUDNICE na JNA!

Foto: Starsport

Neverovatna utakmica odigrana je u Humskoj gde je viđeno čak sedam pogodaka, od čega je pet priznato. Vojvodina je bolje ušla u meč, ali je Partizan uz malo sreće prvi poveo, nakon što se lopta posle centaršuta Zahida od Crnomarkovića odbila u gol gostiju.

FK PARTIZAN - FK VOJVODINA 2:3 (1:2)

'18 AG Crnomarković, '57 Stojković; '38 Seri, '44 Zukić, '94 Petrović
Republika

Foto: Starsport

Nađ i Saldanja

Saldanja se vratio u prvu postavu posle dužeg vremena i, iako je imao dve velike prilike da duplira prednost crno-belih, izgledao je veoma neprepoznatljivo u završnici i na celom terenu, nakon čega je usledila kazna u vidu potpunog preokreta Stare dame za samo šest minuta na isteku prvog poluvremena.

Prvo je posle velike nesvakidašnje greške Jovanovića Seri sproveo loptu u mrežu za izjednačenje, da bi u pred sam odlazak na pauzu Zukić "bombom" koja je bežala od golmana Partizana u same rašlje pogodio zaprednost gostiju od 2:1.

 

 

Međutim, nije se dugo čekalo na još jedno izjednačenje u Humskoj. Posle svega 12 minuta u drugom poluvremenu, nakon sjajne saradnje sa Nikolićem, Stojković je matirao Carevića za radost navijača na JNA. Usledio je ekspresan odgovor gostiju posle udarca iz ugla u vidu pogotka Indija, a taman kada je fudbaler Vojvodine krenuo da se

raduje, sudija Jovanović je dosudio prekršaj i poništio pogodak.

I ponovo se slična scena dogodila 17 minuta kasnije. Ovog puta je pogodio Ivanović, a arbitar je ponovo, ovog puta na instrukciju iz VAR sobe poništio gol gostima. 

Međutim, nije bilo spasa Partizanu u dubokoj nadoknadi, u poslednjim trenucima meča. Njegoš Petrović je ostao sam na 20ak metara od gola domaćih i šutirao neodbranjivo u donji desni ugao Jovanovića koji je ostao ukopan u mestu.

Ovo znači da će Crvena zvezda večeras obezbediti titulu ukoliko savlada TSC.

TOK MEČA

 

 

KRAJ MEČA

94. minut - GOOOOOOL! Njegoš Petrović je pogodio sa velike distance mrežu Jovanovića! Treća sreća! Bivši igrač Zvezde stavlja tačku na ludnicu na JNA i dovodi večitog rivala crno-belih u priliku da već večeras osvoji titulu ukoliko savlada TSC.

88. minut - Baždar je uhvatio volej na centaršut Antića i poslao loptu u spoljni deo mreže!

77. minut - Kakva utakmica u Humskoj - Vojvodina ponovo vodi sa 3:2! Ili ipak ne! Jovanović je poništio drugi pogodak gostima zbog prekršaja!

75. minut - Natho je šutirao sa penala tik pored stative!

67. minut - Nakon fenomenalne akcije Vojvodine Aleksa Vukanović je zatresao prečku!

 

 

57. minut - Stojković donosi izjednačenje crno-belima posle prelepe kombinacije sa Nikolićem!

50. minut - Mateus Saldanja za sada igra jako loš meč i umalo je zaradio drugi žuti karton posle neopreznog starta nad protivničkim golmanom.

POČELO JE DRUGO POLUVREME

KRAJ PRVOG POLUVREMENA

 

 

44. minut - Kakva golčina Zukića! Vojvodina u šest minuta dolazi do preokreta u Humskoj! Kapiten Novosađana je postigao prelep pogodak!

 

 

38. minut - I sada potpuno niotkuda Vojvodina dolazi do izjednačenja posle velike greške Jovanovića! Zukić je centrirao, a golman Partizana je pogledom ispratio loptu koju je mogao da uhvati, pa je Seri dočekao na drugoj stativi i sproveo u mrežu.

37. minut - Saldanja je sada poslao "bombu", ali Carević brani!

27. minut - Saldanja je sjajno skočio posle kornera, ali je u poslednjem trenutku izblokiran.

 

 

18. minut - Iz prve ozbiljne šanse Partizan je poveo sa 1:0 uz malo sreće nakon autogola Crnomarkovića! Zahid je centrirao pravo u defanzivca Vojvodine od kog se lopta odbila u gol.

11. minut - Ozbiljan pljusak u Humskoj doneo je treći pokušaj gostiju u okvir gola! Zukić je šutirao, a Jovanović ponovo izvrsno reagovao. Loše su ušli crno-beli u meč.

POČEO JE MEČ

PRE UTAKMICE

16:15 - Ovako izgledaju postave za današnji meč:

Partizan: Jovanović, Stojković, Filipović, Saničanin, Antić, Stjepanović, Zahid, Kalulu, Janković, Natho, Saldanja

Vojvodina: Carević, Lazarević, Crnomarković, Korać, Mateuš, Petrović, Savićević, Seri, Radulović, Zukić, Vukanović

UVOD

Fudbaleri Partizana dočekaće od 17 časova u okviru 33. kolu Superlige Srbije novosadsku Vojvodinu. Crno-beli su nedavno ostali bez trenera Igora Duljaja, koga je na klupi zamenio njegov doskorašnji pomoćnik Albert Nađ. On je juče promovisan u novoj funkciji i odmah je poslao snažnu poruku šta bi to trebalo da se promeni posle četiri vezana poraza.

Republika

Foto: Starsport

Albert Nađ

-  Pre svega igrači trebaju da se promene. Oni su ti koji su glavni izvođači radova, mi smo izvođači radova. Kao i prethodni trener, tako i ja - bićemo u njihovoj službi. Ono što je sigurno je da su malo u padu na psihološkom planu zbog rezultata koje smo imali, ali su pre svega profesionalci i svi zajedno kao klub moramo da izađemo iz ove situacije u kojoj smo se našli i niko nije očekivao da imamo četiri poraza. Svako ima neku svoju filozofiju i svoje ideje kako treba da igra i kako smatra da dođe do osnovnog cilja, a to je da ostvariš pobedu. Pokušaćemo sve da sutra protiv jedne ekipe koja je, ja mogu da kažem, u najboljem momentu od svih superligaških ekipa, što rezultatski što kao ekipa i imamo jednu tešku utakmicu ovde - rekao je trener Partizana, pa nastavio o kadrovskim problemima u timu:

- Problemi postoje, što zbog kartona, što zbog povreda, ali opet kažem, ekipa koja bude izašla sutra na teren je najbolja koju Partizan ima i sa njom će pokušati da ostvari cilj a to je pobeda nad jednom izuzetno dobrom ekipom, koja je u najboljem momentu od kada je došao Bandović. Poslednje vreme igraju izuzetno dobro i sigurno je da dolaze sa jednom velikom ambicijom na naš stadion.

Standings provided by Sofascore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading