KRSTOVIĆ ČUVA LEĆE: Bivši fudbaler Zvezde doneo bod svom timu protiv Kaljarija na Sardiniji!

Autor:

Sport

05.05.2024

15:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Krstović rastužio Ranijerija.

KRSTOVIĆ ČUVA LEĆE: Bivši fudbaler Zvezde doneo bod svom timu protiv Kaljarija na Sardiniji!

Foto: www.profimedia.rs

Fudbaleri Kaljarija i Lećea su odigrali nerešeno 1:1 u okviru 35. kola Serije A, a bod gostima u kasnoj fazi meča doneo je Nikola Krstović golom u 84. minutu. Domaća ekipa je bolje počela susret, ali je gol Dejole u 16. minutu poništen nakon VAR intervencije zbog prethodnog igranja rukom.

Ipak, tim sa Sardinije je uspeo da dođe do gola u 26. minutu kada je Gaetano odlično pronašao Jerija Minu u kaznenom prostoru, koji je postigao gol i doveo domaći tim u prednost. Međutim, asistent kod gola je dobio direktan crveni karton dva minuta pre kraja poluvremena, ostavljajući goste sa igračem više u drugom poluvremenu.

Prvo poluvreme je pripalo Kaljariju, dok je drugo u potpunosti pripalo Lećeu. Udan je imao prvu ozbiljnu priliku u 63. minutu, a Pijeroti dva minuta kasnije, međutim, odbranio je Skufe gol. Mirovala je mreža domaćina sve do 84. minuta kada je Almkvist dodao loptu Krstoviću, koji je postigao drugi gol na dva vezana meča.

Iako je Leće imao priliku da dođe do celog plena, stativa je sprečila dva gola u periodu od 86. do 88. minuta. Krajnji rezultat je ostao 1:1. Kaljari je trenutno na 14. mestu sa 33 boda, četiri više od zone ispadanja, dok je Leće sigurnije pozicioniran na 13. mestu sa 37 bodova.

Nakon ovog remija ostaje da se vidi kako će se ove dve ekipe pozicionirati u preostalim utakmicama. Borba za opstanak i borba za bolju poziciju na tabeli će sigurno biti velika do kraja šampionata.

Standings provided by Sofascore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading