SNEŽA BORJAN MOLI HRVATE: Ostavite nam PORODICU NA MIRU!

Autor: M. M.

Sport

07.05.2024

13:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milanova supruga se oglasila nakon smrti njegove babe.

SNEŽA BORJAN MOLI HRVATE: Ostavite nam PORODICU NA MIRU!

Foto: Starsport

Snežana Borjan, supruga Zvezdinog golmana Milana, oglasila se na društvenim mrežama nakon što je u 85. godini preminula baba njenog supruga - Štefica Borjan.

Ona je apelovala da medije u Hrvatskoj da poštuju aktuelni momenat u kom se nalazi njena porodica.

- Počivaj u miru baka Štefice. A hrvatski mediji da puste porodicu u miru da ožale majku, baku, prabaku... Samo malo ljudske i novinarske etike, molim vas - poručila je Sneža.

Inače, Štefica Borjan umrla je u 85. godini života u mestu Kričke kod Drniša, južno od Knina. Ona je svojevremeno govorila za tamošnje medije nakon što je Hrvatska na Svetskom prvenstvu u Kataru sa 4:0 pobedila Kanadu, reprezentaciju za koju nastupa njen unuk Milan. On je tada govorio i o Republici Srpskoj Krajini, srpskom entitetu u Dalmaciji, što se baba Štefici nije dopalo.

- Normalno da sam ljuta, trebalo je da makar malo pobedi u Kanadi. Neka je primio četiri gola, šta ću mu ja? Je l sam mu ja kriva?", pitala je hrvatske novinare Milanova baka i nastavila: "On nije rekao ništa naročito, samo da je rođen u Kninu. I da voli, kako se kaže to... Krajina, je*ala ga Krajina. Ja sam bila odmah ljuta, šta spominješ Krajinu? Baba ti je Hrvatica, a tata napola Srbin i napola Hrvat. Nema u familiji neke mržnje, niko nikoga ne mrzi i niko nikoga ne prezire - rekla je tada Borjanova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading