NEMA VIŠE DILEME: On je igrač sezone u Bundesligi!

Autor:

Sport

20.05.2024

19:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliko priznanje za mladog Nemca.

NEMA VIŠE DILEME: On je igrač sezone u Bundesligi!

Foto: www.profimedia.rs

Danas je rukovodstvo Bundeslige proglasilo Florijana Virca, fudbalera Bajera iz Leverkuzena, za najboljeg igrača ove sezone. Sa samo 21 godinom, Virc je uspeo da se istakne i osvoji ovo prestižno priznanje, nakon što je prethodno tri puta bio proglašen za igrača meseca tokom sezone (oktobar, decembar, februar).

Foto: www.profimedia.rs

 

Pored Virca, još jedan fudbaler Bajera iz Leverkuzena se istakao - Viktor Bonifejs. Ovaj mladi fudbaler je proglašen za najboljeg novajliju, a njegov impresivan učinak od 14 postignutih golova i 8 asistencija na 23 utakmice zasluženo je privukao pažnju i priznanje.

Leverkuzen je ove sezone ostvario izuzetan uspeh osvajanjem titule u nemačkom prvenstvu, i to bez poraza. Ovaj podatak će sigurno ostati upamćen u istoriji kluba i Bundeslige, jer je retkost da tim završi sezonu sa savršenim učinkom.

Ovaj uspeh Bajera iz Leverkuzena će sigurno doneti dodatnu motivaciju i samopouzdanje kako igračima, tako i navijačima, za predstojeće izazove. Kako se završila sezona u Bundesligi, tako se već sada sa nestrpljenjem očekuje početak naredne sezone, a sportski entuzijasti mogu pratiti sve najnovije informacije na Fejsbuk stranici ovog takmičenja.

Virca sada očekuju izazovi sa reprezentacijom Nemačke na Evropskom prvenstvu, gde će igrati sa velikim motivom. Panceri su domaćini ovog takmičenja i sigurno će probati da dođu trofeja pred svojim navijačima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading