PIKSI STIGAO NA LAGATOR! Evo u čijem DRUŠTVU selektor Srbije prati finale Kupa Srbije!

Autor:

Sport

21.05.2024

20:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vođa "orlova" gledaće meč Crvene zvezde i Vojvodine.

PIKSI STIGAO NA LAGATOR! Evo u čijem DRUŠTVU selektor Srbije prati finale Kupa Srbije!

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde i Vojvodine večeras se bore za trofej Kupa Srbije u Loznici na stadionu "Lagator" od 20.15 časova, a meč će pratiti i mnogobrojne poznate zvanice.

Između ostalog, u svečanoj loži stadiona nalazi se i selektor reprezentacije Srbije, Dragan Stojković Piksi, koji će moći da isprati i neke od potencijalnih kandidata za predstojeće Evropsko prvenstvo u Nemačkoj.

Od kandidata za spisak tu su Uroš Spajić i Srđan Mijailović iz Zvezde, odnosno Mihailo Ivanović iz Vojvodine.

Selektor Stojković utakmicu prati u društvu ministra sporta i omladine Srbije Zorana Gajića i bivšeg košarkaša Zvezde i državnog sekretara ministarstva sporta Marka Kešelja

Foto: Starsport

Dragan Stojković Piksi, Zoran Gajić i Marko Kešelj

Vremenski uslovi su se poboljšali, tako da će selektor moći da uživa u pravom spektaklu zajedno sa navijačima iz Loznice.

Zvezda juri četvrtu uzastopnu duplu krunu što je impresivan učinak za najtrofejniji klub u Srbiji. Sa druge strane Vojvodina nije nimalo naivan i lak protivnik i pokušaće da pokvari planove Zvezdi u svojim ambicijama. Ono što može da pokvari ovaj spektakl jeste loše vreme koje preti da pređe u katastrofu.

Do sada je bilo 17 finala, a sedam je odigrano na stadionu Partizana, šest na Marakani, dok su su ljubitelji fudbala mogli da pogledaju finale i u Nišu, Kruševcu, Surdulici i Gornjem Milanovcu, a sada je na red došla i Loznica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading