NANIŽEŠ ČETIRI DUPLE KRUNE I ODMAH TI BUDE BOLJE! Slavni glumac kultnom replikom oduševio Zvezdaše (VIDEO)

Autor:

Sport

22.05.2024

11:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Petar Božović zove na proslavu titule.

NANIŽEŠ ČETIRI DUPLE KRUNE I ODMAH TI BUDE BOLJE! Slavni glumac kultnom replikom oduševio Zvezdaše (VIDEO)

Foto: prinstkrin

Fudbaleri Crvene zvezde nastavljaju da pišu istoriju domaćeg fudbala.

Nakon što su osvojili sedmu šampionsku titulu u nizu, izabranici trenera Vladana Milojevića okitili su se novim trofejom. Naime, crveno-beli su u Loznici, u spektakularnom finalu na novoizgrađenom stadionu Lagator, savladali Vojvodinu sa 2:1. Time su došli do četvrtog uzastopnog trofeja u najmasovnijem takmičenju i, ujedno, četvrte duple krune.

Sada je ostalo da proslave šampionski naslov. I zaslužili su tako nešto. Fešta je zakazana za subotu, 25. maj, od 19 časova na stadionu Marakana. U goste Zvezdi stiže Čukarički, koji bije bitku za plasman u kvalifikacije u Ligu konferencija.

Za crveno-bele, međutim, ta utakmica neće imati rezultatski značaj, ali će i te kako želeti da pobede zbog prestiža i armije navijača koja planira da stigne na najveći stadion u zemlji. Apel i pozive za dolazak na slavljenički spektakl uputili su mnogi. Od bivših igrača, navijača, glumaca... Jedan od njih je i bard domaćeg glumišta Petar Božović, inače veliki navijač Crvene zvezde. Na klupskom jutjub kanalu osvanuo je zanimljiv video-sadržaj u kojem Božović poziva zvezdaše da 25. maja budu deo istorije. 

- Ja sam ti doktor za te stvari. Nanižeš sedam titula, četiri duple krune, i odmah ti bude bolje. Jel tako? - izmenio je Božović njegovu čuvenu repliku iz jednog popularnog domaćeg filma.

Inače, slavni glumac danas slavi 78. rođendan, pa mu tim povodom naš medij želi puno zdravlja i sreće.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading