OVO ĆE BITI PAKLENI SPOJ: Temperamentni Konte dolazi u proključali Napoli!

Autor:

Sport

31.05.2024

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Italijanski stručnjak stiže da gasi vatru podno Vezuva.

OVO ĆE BITI PAKLENI SPOJ: Temperamentni Konte dolazi u proključali Napoli!

Foto: Tanjug/AP

Menadžer Totenhema Antonio Konte

Nakon što je Gasperini ostao na klupi Atalante, Napoli je brzo pronašao zamenu i Antonio Konte je vrlo blizu dogovora sa klubom iz grada podno Vezuva. Konte, nekada slavni italijanski fudbaler, a sada iskusni trener, trebalo bi da potpiše trogodišnji ugovor sa bivšim šampionom Italije vredan oko sedam miliona evra po sezoni, uz određene bonuse koji bi mogli da iznose i do dva miliona evra.

Prema tvrdnjama Fabricija Romana, Konte je već sve dogovorio sa predsednikom Napolija Aurelijem de Laurentisom, a uskoro se očekuje i zvanična promocija novog trenera. Iako je Gasperini bio prva opcija za klupu Napolija, nakon njegovog ostanka u Atalanti, Napoli je brzo reagovao i započeo pregovore sa Konteom.

 

 

Napoli je već u petak krenuo u pregovore sa Konteom, ubrzo nakon što je postalo jasno da Gasperini ostaje u Atalanti. Odluka kluba da se okrene ka Konteu brzo je doneta, a razgovori su protekli glatko, što je dovelo do brzog dogovora.  Konte je bio bez posla od marta prošle godine, kada je napustio Totenhem. Tokom svoje karijere, Konte je stekao reputaciju uspešnog trenera, a njegov dolazak u Napoli izaziva veliko interesovanje kako navijača, tako i fudbalske javnosti.

Sa trogodišnjim ugovorom vrednim sedam miliona evra po sezoni, Konte definitivno postaje jedan od najplaćenijih trenera u Italiji. Očekuje se da će promocija novog trenera biti održana uskoro, a navijači Napolija već nestrpljivo iščekuju zvanično predstavljanje Antonija Kontea kao novog vođe njihovog tima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading