VLAHOVIĆ PRATI MODU: Pogledajte stajling reprezentativca Srbije, jedan detalj posebno privlači pažnju!

Autor:

Sport

03.06.2024

17:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napadač Juventusa ima stila.

VLAHOVIĆ PRATI MODU: Pogledajte stajling reprezentativca Srbije, jedan detalj posebno privlači pažnju!

Foto: FSS

Vlahović

Fudbalska reprezentacija Srbije spremna je za prijateljski meč protiv Austrije, ali ono što je iznenadilo javnost bio je modni izbor Dušana Vlahovića pred put. Fudbaler Juventusa se pojavio sa naočarima za sunce usred kišovitog dana, obučen u duksericu i šorts, a na nogama su mu bile unihopke do kolena. Posebnu pažnju privukla je Luj Viton torba crveno-bele boje koju je nosio u rukama, a čija vrednost iznosi čak 12.000 evra.

 

 

Modni izbor Dušana Vlahovića izazvao je različite reakcije u javnosti. Dok su pojedini oduševljeni hrabrošću fudbalera da se izrazi kroz svoj stil, drugi su izrazili zgražavanje ili neodobravanje takvog izbora, posebno imajući u vidu vrednost torbe koju je nosio.

Ovaj događaj baca svetlo na interesovanje javnosti za modni izbor fudbalera van terena. Mnogi od njih postaju ikone stila i inspiracija za mlade ljude širom sveta, a njihovi modni izbori često su predmet pažljivog praćenja i komentarisanja.

Reprezentacija Srbije trenutno se nalazi u Austriji gde obavlja poslednje pripreme pred početak Evropskog prvenstva za desetak dana. Očekivanja su visoka, a navijači nestrpljivo iščekuju nastup "orlova" na velikoj evropskoj sceni. Podsetimo, nakon ovog susreta, sledi generalna proba protiv Švedske, a taj meč će imati poseban značaj. Naime, legendarni Zlatan Ibrahimović će se na toj utakmici oprostiti od dresa sa nacionalnim grbom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading